Læs dagbog

Atarax ?

En side i dagbogen "2010"
Skrevet af kabu 20. juli 2012 21:55

Er der nogen der har prøvet Atarax mod angst og uro ?

Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det, men jeg har bare sådan en konstant uro inden i. Uanset om jeg skal noget eller ej, så har jeg alle de fysiske symptomer på angst. Jeg kan jo ikke få det til at gå væk, ved at tænke på noget andet, når jeg ikke tænker på noget i forvejen, og egentlig slet ikke skal noget. Det er der bare, hele tiden. Ja det bliver meget værre, når jeg skal noget. Men selv, når jeg ingenting skal, så er det der også.

Det eneste der har kunne få det væk, det er Alopam, men det kan jeg jo ikke tage hele tiden. Det er ikke en mulighed med antidepressiv/psykotisk medicin. Det har jeg prøvet rigeligt af. Jeg tåler det ikke og får det bare endnu værre end jeg har i forvejen. Og dem jeg har taget i længere tid, fordi jeg alligevel prøvede at holde til bivirkningerne, de havde ingen effekt.

Jeg har ikke rigtig nogen at snakke medicin med. Så jeg har prøvet at søge rundt omkring. Og tænkte at jeg måske skulle prøve Atarax. Men jeg kan ikke finde ret meget om det.

Jeg ringede til min læge i går og spurgte til det. Han sagde ja selvfølgelig kan du få dem, dem vil jeg da meget hellere give dig end Alopam. Ja det er fint nok, men jeg ville også gerne ha' hørt om han nu også mente at det var det rigtige, eller om han kunne foreslå noget andet, eller tredje eller noget. Men nej han hørte ikke andet end at jeg spurgte om dem, og dem fik jeg så. Jeg føler virkelig ikke, at jeg har snakket med ham om det, men bare at jeg fik et ja, dem får du da bare, hvis du synes du skal ha' dem. Ved han overhovedet om de virker på nogen ? Og i hvilke doser ?

Jeg bad om dem på 10 mg. (de er i 10 og 25 mg.) Jeg har flere gange har fået nogle ret voldsomme bivirkninger på normal start dosis (på anti dep/psyk med.). Så jeg tør simpelthen ikke starte på normal start dosis, uanset hvad det er. Jeg vil gerne lige prøve om jeg kan tåle det først.

Men ja, det ser ud som om jeg godt kan tåle det. Men jeg synes ikke helt at jeg mærker nogen virkning. Måske lidt, men kun på noget af det. Slet ikke på det hele. Men jeg tager jo så heller ikke anbefalet dosis. Det skulle være noget man kan tage akut lige som Alopam, så vidt jeg har forstået ? Så der burde vel ikke skulle gå noget tid inden det virker, eller ?

Anbefalet dosis ifølge indlægssedlen skulle være 12,5 mg. morgen og eftermiddag, og 25 mg. til natten. Det er jo så beregnet på, at man får dem på 25 mg. med delekærv. Mine er sådan nogle bittesmå runde dimser på 10 mg. som vil være umulige at dele. Så jeg kan jo ikke rigtig tjekke den dosis ud med dem. Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal prøve ? Og nej, jeg fik ingen retningslinjer fra min læge.

Er der nogen der har prøvet dem, og som vil fortælle om deres erfaringer, virkning, bivirkninger, dosis mm. ??

Jeg har det ikke særlig godt.

Jeg er ved at være kommet mig over den overbelastning ved alt sønnens studenterhalløj. Tror jeg. Det var dælme en hård uge. Hele den næste uge, der var jeg helt smadret. Og så frem til at han tog i sommerhus, så jeg kunne få helt ro i en uge. Og så sad jeg bare og var dybt ensom. Gik helt i stå, og fik næsten ingenting at spise.

Nu er han så kommet hjem igen. Og så skulle det jo være normalt. Men hvad fanden er normalt ?
Altså lige bortset fra at jeg er nød til at købe/lave mad, så jeg også får noget at spise, så er jeg jo stadig alene. Han dukker kun op for at få mad eller sige at han tager på arbejde eller til fest. Han har sit liv og jeg har mit. Altså lige bortset fra, at jeg ikke har noget liv.

Jeg er helt tom inden i.
Sidder bare her alene og glor og kan ikke finde på noget rart at lave.
Jeg ville så gerne lave noget rart, og få fyldt lidt god energi på motoren.
Men jeg kan virkelig ikke finde på noget.
Har ingen steder at gå hen. Ingen at besøge eller få besøg af.
Eller jo bostøtten. Men altså.. Ingen andre.
Og kan jo slet ikke finde ud af det der sociale noget, så det er ikke bare sådan lige..
Der er ikke rigtig noget der giver mening, når jeg bare skal gøre det alene.
Sidder bare og spiller kabale fra jeg står op til jeg går i seng, for ikke at tænke på hvor ensom jeg er.

Nå men ja, lige et par kabaler mere, så kan jeg vel snart gå i seng, og håbe på at sove..
Når jeg sover, så føler jeg ikke..

Sov godt, når i skal engang..
Knus kabu

Kommentarer fra andre brugere

Hej kabu

Jeg ville bede om en tid hos min læge, hvis jeg var dig, så du kan få svar på dine spørgsmål og finde ud af, om det evt er noget helt andet, der skal til i stedet.

Træls at det skal være så svært med det sociale. Men måske villede det også blive nemmere med den rigtige medicin.

Du må også sove godt, og vi skrives ved, ikke.
Knuser fra jhn

Skrevet af Anonym, 20. juli 2012 22:06

Hej kabu!

Nu har jeg læst din db og sidder her og tænker, at dit liv godt nok ikke er enkelt at komme om ved.

Ensomheden må være en meget barsk følgesvend. Godt at du da kan skrive om den her på siden - så er vi jo andre, der læser.

For mig giver det altid noget at komme udenfor og gå en tur. Hvis du kan tage dig sammen til det vil det næsten med garanti ikke kunne skade dig.

kh
Lone

Skrevet af loa, 28. juli 2012 06:28