Læs dagbog

Mærkelige jyde

En side i dagbogen "Starten på et nyt liv"
Skrevet af kentekent 19. juli 2009 21:46

Her i weekenden har jeg haft besøg af en pige fra Jylland. Hun kom torsdag og blev her til i eftermiddags (Søndag). Vi har snakket sammen i næsten 5 år over nettet, sådan on/off. Vi vil de samme ting, have en stor familie, gode karrierer og sådan. Jeg håbede også virkelig at vi kunne finde ud af blive kærester i løbet af den weekend. Desværre gik det ikke sådan.
Kender i det når man bare bliver ved med at snakke fuldstændig forbi hinanden? Jeg prøvede virkelig at engagere hende i samtalen, men gang på gang gik det galt. Jeg prøvede at lave lidt sjov engang i mellem, men hun næsten ikke engang så meget som smilede. Og det virkede også som om hun ikke rigtig turde åbne sig op. Vi tilbragte det meste at tiden med at spille spil på computeren. Det var en ren katastrofe. En græsk tragedie. Et russisk klagestykke. Til sidst ville jeg bare af med hende. Jeg kunne ikke holde ud at have hende i nærheden af mig og kunne ikke få hende smidt på toget hurtigt nok. Jeg ved ikke hvad det var med den pige men vi klikkede bare på ingen måde, på næsten ingen områder. Jeg mistede også håbet på det næsten omgående. Jeg har aldrig prøvet noget lignende og håber aldrig jeg kommer til det igen.

Kommentarer fra andre brugere

Tror alle mænd før eller siden prøver det, denne følelse af at være sammen med en kvinde, men samtidig mere end alene .. . Godt du fik hende på toget, men surt også

BM

Skrevet af Bambi-Manden, 20. juli 2009 01:19