Læs dagbog

Nu er det snart

En side i dagbogen "Jeg vil ha det bedste ud af det"
Skrevet af lone1966 31. marts 2015 22:27

...påskeferie. Bare lige 1 arbejdsdag tilbage. Skønt!
Har besluttet at holde snolderdag i morgen i stedet for fredag, fordi jeg kun vil have slik fra føtex bland-selv, og de har jo lukket fredag. Jeg er et skrækkeligt vanemenneske haha.

Har været god til at passe min kostplan de sidste par dage, selvom jeg har været vildt lækkersulten. Jeg har ligget på ca. 1300 kalorier, det er okay.

I aften fik jeg besøg af svigerdatteren, hun skulle lige hjælpe med at holde Saga mens jeg fik klippet nogen filterknuder af hendes rumpe-område. Det gik overraskende nemt. Det er rigtig rart at have fået det gjort, har gruet for det, fordi saga virkelig hader det og det føles som overgreb når man skal holde hende nede på den måde. Men hun kan jo heller ikke rende rundt og være helt filtret sammen.

Ellers ikke så meget at skrive om. I morgen skal jeg lige et par timer på arbejde, og bagefter skal jeg i Føtex, på apoteket og hente lamotrigin og bricanyl og så lige et smut ud i Toys R Us og finde "påskeæg" til børnebørnene. Tobias kan ikk li chokolade og Astrid er for lille, så de får lidt legetøj i stedet.

Mit kaffe-projekt går rigtig godt, drikker en kop til min morgenmad, en kop når jeg kommer hjem fra arbejde og så en kop efter aftensmaden. Resten af tiden er det te eller cola light. "klapper lige mig selv på skulderen"

Kommentarer fra andre brugere

Kaere Lone

Ha' en god paaskeferie!

kh

Lucy

Skrevet af lucylucy, 31. marts 2015 23:33