Læs dagbog

Hjemme igen. Øget lamotrigin

En side i dagbogen "Livet som bipolar"
Skrevet af psh73 31. juli 2014 06:53

Så er jeg hjemme igen. Hjemme i min egen lille "hule", hvor jeg kan trække stikket ud og prøve at falde ned og slappe af. Hjemme igen, hvor der ikke er ligeså mange mennesker omkring mig, som på ferien. Hjemme i min have igen. Klipper roserne ned, nyder blomsterne og luger kl. 6 om morgenen :-) men det giver mig ro, og alt hvad jeg kan finde ro i lige nu er mere end velkomment. Min dejlige teenagedatter kommer først hjem, fra ferie med hendes far om halvanden uge. Begyndt at savne hende, men ved tiden væk fra hende er sund for mig, for så er der tid til at sætte fokus på mig selv. Har det også bedre. Men Rom blev jo heller ikke bygget på en dag. Et skridt ad gangen og en dag af gangen, det må være vejen frem lige nu. Bekymrer mig ikke så meget om fremtiden lige nu, og det er et godt tegn. Arbejdsprøvning og hvad der skal ske det næste år er skudt lidt i baggrunden, og ved jeg det er en tiltrængt pause fra de tanker, som har fyldt meget.
Gået op i dosis af lamotrigin fra 200 -300 mg, men har haft de vildeste muskelsmerter, hovedpine og følt mig døsig, de sidste to døgn..... Så ringede til psykiater i går. Han mente det var en sommerinfluenza, men passer altså med de bivirkninger, der er nævnt for lamotrigin, så HMMMM. Aftalte jeg gik ned på 250 mg, for at se om der skete en forbedring. Håber jeg.

Nok for i dag, vil i haven, prøve at være mindfull, spise sundt igen i dag og i det hele taget være god ved mig selv. Glæder mig til at komme ud af hypomanien, for ellers vil min psykiater have mig indlagt, og det vil jeg helst undgå lige nu, og PRØVE at klare det hjemmefra. Det kan jeg også godt, det ved jeg med mig selv :-)

Kommentarer fra andre brugere

hej ja det er rart nå man har været ude og så kommer hjem i sin egen rede der hvor man bor kh kir

Skrevet af Anonym, 31. juli 2014 17:43

Hey Psh
Jeg har taget Lamictal, (Lamotrigin) siden jeg var 16, i dosis 600 pr dag.
nu tager jeg 25 mg.
Det sløver ad H til, og muskelsmerter passer meget godt med mine oplevelser. Men jeg ved at hvis du tager den største dosis om aftenen, så bliver man mindre sløv om dagen.
Det virkede ihvertilfælde for mig, og en række andre, som også tager Lamotrigin.
Jeg håber det lykkes for dig at komme af med bivirkningerne.
Jeg får det imod den angst min epilepsi giver.
Det kan varmt anbefales at prøve at dele den op, så du tager 150 mg op aftenen og evt. 100 mg, om morgenen, på den måde kan man tage "brodden" af de fleste bivirkninger.
Håber du får det bedre.
Bedste ønsker
Netas






Skrevet af Netas, 2. august 2014 09:47

Tusind tak for jeres kommentarer Netaes og Kirae.
Har virkelig sådan brug for at høre fra andre, der forstår mig lige nu, sådan som jeg har det.

Vil tage dine råd angående lamotrigin til efterretning. Lige nu gør det nok ikke noget det sløver mig lidt, så "høj" jeg er. Men muskelsmerterne er der stadig, dog mindre efter jeg er gået ned på 250 mg. Vil prøve at dele den op, som du foreslår til 100 mg. morgen og 150 mg. aften.
Kan blive så sur på min psykiater, at han bare affejer mine symptomer, som sommerinfluenza, når det ennda står i indlægssedlen som bivirkninger for 1 ud af 10...., og ikke engang foreslår at dele dosis op. Det er da f....h.... ham der er læge og specialist Arghhh :-)

Skrevet af psh73, 5. august 2014 08:07