Læs dagbog

Bipolar Rapid Cycling

En side i dagbogen "Bipolar"
Skrevet af ØkoRiget 19. december 2014 23:19

En psykiater i det offentlige har diagnostiseret mig med at være Bipolar med Rapid Cycling. Det er en svær form for Bipolar Lidelse at behandle og jeg er derfor blevet henvist til Kompetencecenter for Affektive Lidelser.

Jeg kan ikke finde information om denne type lidelse. Jeg kan ikke lide at gå i uvished om hvad der skal ske. Jeg kan ikke være i min krop og mit humør vender på en tallerken.

Jeg er blevet fyret fra mit arbejde pga. sygefravær, skal til at på sygedagpenge og får ca. 10000kr. mindre før skat, min sag skal revurderes til Januar (det i sig sig er frytgtindgydende, da jeg på ingen måder kan varetage et form for arbejde i min nuværende situation)

Jeg bor på et værelse i en lejlighed med 2 andre - som er så utroligt forstyrrende og jeg tager mig selv i at blive bange for at gå i køkkenet og på toilettet, fordi jeg ikke vil støde ind i dem. Jeg kan ikke købe noget pga min ustabile pengesituation og det er jo for søren umuligt at finde et sted at bo i KBH, for rimelige penge.

Jeg føler mig iturevet og under så dybt vand at jeg ikke kan overskue, hvordan jeg nogensinde får det godt igen.

Kommentarer fra andre brugere

Sakset fra Nettet:

"Rapid cycling stammer fra det amerikanske diagnosticeringssystem (DSM-IV) og dækker over at man svin­ger meget i sin bipolar lidelse eller har haft mere end 4 episoder på et år. Rapid cycling opstår i op til 20% af tilfældene men er hyppigst forekommende ved kvinder. Rapid cycling er meget vanskelig at behandle og nogen må helt opgive at finde arbejde pga. sygdommen. Cyklotymi er en mildere version af rapid cycling men stadig behandlingskrævende."

Er ganske mange amerikanske sider om det.

Er ved ved i disse da at få en diagnose inden for affektive lidelser, og synes også det er meget svært at finde ret meget om det. Andet end på amerikansk.

Knus

*Nicki*

Skrevet af NickiJ, 20. december 2014 09:08