Sommerhøjskole den 20.-27. juli 2019

 hoejskole (2)

 

DepressionsForeningen holder for 9. år i træk sommerhøjskole på Nordfyns Højskole. Derfor søger vi et fantastisk hold på 8 frivillige, der har lyst være med til at løfte denne opgave.

Som frivillig er du med til at gøre en stor og positiv forskel for mennesker, der er ramt af affektive lidelser - depression og bipolar lidelse - samt deres pårørende. Du vil opleve, hvordan mennesker kan blomstre op, støtte hinanden og udvikle et stærkt fællesskab på blot en uge.

Sommerhøjskolen bliver afviklet fra søndag den 21. juli til lørdag den 27. juli 2019 på Nordfyns Højskole. Alle frivillige mødes på Nordfyns Højskole lørdag den 20. juli, hvor vi laver de sidste forberedelser. Forude for dette afholder vi også et forberedende møde en hverdagsaften i juni.

 

 Læs mere her:

https://depressionsforeningen.dk/hojskolefrivillig/

DELTAG I BIPOLARKAMPAGNEN

27-02-2015

SÅDAN GØR DU:
1. Lav dit eget ”Er du bange for MIG?” skilt, benyt skiltet der er i det nyeste Balanceblad eller print et skilt på www.erdubangeformig.dk
2. Tag et billede af dig selv, hvor du holder skiltet. Hvis du er pårørende, kan du fx skrive ”Er du bange for min kæreste?”
3. Upload billedet på facebook eller instagram. Husk at hashtagge billedet #erdubangeformig og ‪#‎bipolardag‬
På www.erdubangeformig.dk kan du finde billeder af mennesker med bipolar lidelse og deres pårørende, samt læse deres personlige fortællinger om sygdommen. Her kan du også selv uploade dit eget billede og fortælling.