Sommerhøjskole den 20.-27. juli 2019

 hoejskole (2)

 

DepressionsForeningen holder for 9. år i træk sommerhøjskole på Nordfyns Højskole. Derfor søger vi et fantastisk hold på 8 frivillige, der har lyst være med til at løfte denne opgave.

Som frivillig er du med til at gøre en stor og positiv forskel for mennesker, der er ramt af affektive lidelser - depression og bipolar lidelse - samt deres pårørende. Du vil opleve, hvordan mennesker kan blomstre op, støtte hinanden og udvikle et stærkt fællesskab på blot en uge.

Sommerhøjskolen bliver afviklet fra søndag den 21. juli til lørdag den 27. juli 2019 på Nordfyns Højskole. Alle frivillige mødes på Nordfyns Højskole lørdag den 20. juli, hvor vi laver de sidste forberedelser. Forude for dette afholder vi også et forberedende møde en hverdagsaften i juni.

 

 Læs mere her:

https://depressionsforeningen.dk/hojskolefrivillig/

Computerbehandling mod angst og depression er en succes

13-06-2019

"Hvis man lider af socialangst eller har en depression, kan man have meget svært ved overhovedet at komme uden for en dør.

Men i snart et år har man kunnet få behandling hjemmefra.

Det skriver DR København.

Man behøver hverken en kalender, fri fra arbejde eller en henvisning fra sin læge for at få behandling - alt, man skal bruge, er en computer med internet."

Læs hele artiklen her:

https://fagbladet3f.dk/artikel/computerbehandling-mod-angst-og-depression-er-en-succes