Sommerhøjskole den 20.-27. juli 2019

 hoejskole (2)

 

DepressionsForeningen holder for 9. år i træk sommerhøjskole på Nordfyns Højskole. Derfor søger vi et fantastisk hold på 8 frivillige, der har lyst være med til at løfte denne opgave.

Som frivillig er du med til at gøre en stor og positiv forskel for mennesker, der er ramt af affektive lidelser - depression og bipolar lidelse - samt deres pårørende. Du vil opleve, hvordan mennesker kan blomstre op, støtte hinanden og udvikle et stærkt fællesskab på blot en uge.

Sommerhøjskolen bliver afviklet fra søndag den 21. juli til lørdag den 27. juli 2019 på Nordfyns Højskole. Alle frivillige mødes på Nordfyns Højskole lørdag den 20. juli, hvor vi laver de sidste forberedelser. Forude for dette afholder vi også et forberedende møde en hverdagsaften i juni.

 

 Læs mere her:

https://depressionsforeningen.dk/hojskolefrivillig/

Kom og vær med til samskabelses-workshop

13-06-2019

"Vi er klar med dato og emne til den anden samskabelses-workshop. Formålet med vores workshops er at kunne udvikle og derefter skrive en håndbog/begynderbog til bipolar.

Det bliver tirsdag den 18. juni 2019 kl. 17-20:30 i Vesterbro Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København.

Denne gang bliver emnet "relationer".

Tilmelding:
bal.kbh.depressionsforeningen@gmail.com, telelfon: 29 44 37 73 eller ved at skrive en direkte besked til os her.

Vi har fået spændende oplægsholdere:
Eva Zeuthen, Recoverykonsulent hos Gladsaxe Kommune samt parret Stine og Sune Hellerup Brøndum, der begge arbejder som peers inden for sundhedsområdet.

Der vil komme flere workshops, datoer bliver meldt ud senere."


Tjek eventet ud på Facebook: