Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

angstfri ? Graviditet? Medicin?

Written by studerende88 15. sep 2011 20:40

Hej!

Jeg har døjet med angstanfald i snart 3 måneder, som er udledt af stress. Jeg får nu 25 mg sertralin som har hjulpet betydelig - på angsten og humøret.
Det er første gang i mit liv jeg oplever angst - ville bare høre om der er nogen derude der har gode historie med at have sluppet angsten helt? Tænker bare om jeg evt. skal være instillet på aldrig at komme helt af med det, eller om der findes nogen derude der har kun har haft det i en periode af deres liv, og nu er fri for det? Vil ligeledes gerne høre om der er nogen der har været igennem graviditet på sertralin, om deres erfaringer? På forhånd tak

Seroquel

Written by Lone 29. sep 2011 17:45

Hej,

Jeg oplevede i mange måneder også angstanfald - og det var helt helt forfærdeligt. Jeg havde rigtig god effekt af seroquel, hvilket slog mig ud inden natten og jeg oplevede endelig en god lang søvn. At falde i søvn uden af opleve at vågne med hjertebanken og hive efter vejret var en befrielse. Og det endelig at sove reglmæssigt betød alverden for mig. Siden min nattesøvn blev normal forsvandt alle tankerne og angstanfaldene.

Det er et forsøg værd.

angst kan sagtens gå væk.

Written by ras 29. sep 2011 19:19

Hej studerende. Du kan sagtens blive angstfri ,du skriver at det er udløst af stress og når du får gjort noget ved stressen vil angsten også forsvinde . men det er efter min erfaring godt at have en lille portion angstdæmpende medicin liggende ,det giver i sig selv ro i sindet . Det kan som lone skriver være seroquel eller et benzodiazepin som alopam . snak med lægen om det . og lige til sidst ,angst er jo en del af en "normal" psyke , folk som helt mangler evnen til at føle angst kan få store problemer .Mange hilsner .Rasmus.

angst og medicin.

Written by Steffen19 10. okt 2011 13:36

kan man ikke komme af med angsten, uden at skulle fyldes med medicin?

Det burde være muligt

Written by studerende21 10. okt 2011 14:13

Hej medstuderende :)

Det burde kunne lade sig gøre at blive angstfri. En jeg kender gik ned med akut stress og kunne ikke gå udenfor en dør. Efter lidt arbejde med en psykolog samt medicin gik det hurtigt fremad, så han nu kan have en nogenlunde fornuftig dagligdag. Nu er han i gang med at lave sit liv om, så han med lidt held aldrig bliver syg igen. Det er hårdt, men det kan lykkes :D

til Steffen19

Written by phoenix 23. nov 2011 11:20

Hej Steffen,

jo, det er nok muligt for nogen. Men jeg fungerede på INGEN måde da jeg ikke fik medicin. Jeg var sikker på, at jeg var ved at dø HELE TIDEN. Og der er da ikke noget galt i at tage medicin, hvis det hjælper dig. Klart, hvis man kan tale sig igennem det, så er det sundest. Men det kan man bare ikke altid, og det er vel ikke anderledes end når en diabetiker får insulin eller en hjertepatient får blodfortyndende. Jeg er en bare en depressiv og angstplaget der får venlafaxin.
Jeg skriver ikke dette fordi jeg er uenig med dig, blot for, at du måske også kan se den anden side af sagen.

-Emma

hej emma

Written by Steffen19 23. nov 2011 14:49

jeg kan sagtens se det fra din side af sagen, jeg og min kæreste er nu gået fra hinanden, og siden der har min angst nu været tiltagende. Så derfor har min læge valgt at udskrive truxal som har virket helt fantastisk på min angst, og er lykkelig for at jeg har valgt at få det:)

Hej Steffen

Written by phoenix 24. nov 2011 14:51

Jeg er glad for du har fået lidt styr på din angst, det er dejligt befriende synes jeg selv.