Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

cymbalta ophør

Written by PSP 27. dec 2011 19:48

jeg har for 3 uger siden lagt min cymbalta og fik nogle rigtig slemme ophørs symptomer lige efter i ca 9 dage, som jeg kom igennem. Havde det super derefter, men nu er der gået lidt over 3 uger og pludselig kan jeg mærke at jeg er mere agressiv og bliver utrolig ked af ingenting, har voldsom kvalme og fryser.

Kan det være stadig være eftervirkningerne eller ?

er der andre der har prøvet det ?

knus
PSP

Kære PSP

Written by Anonym 28. dec 2011 12:49

Det er aldrig en god ide, at lave en kold tyrker. Man skal udtrappe gradvis - nogle meget langsomt. På den måde undgås bivirkninger som abstinenser.

Ophør

Written by jenschr 28. dec 2011 17:17

Tal med din læge.. Det kan enten være ophørsproblemer eller depressionen der vender tilbage..

Hilsne
Jens

nedtrapning ud af Cymbalta

Written by Anonym 29. dec 2011 12:23

Jeg er ved at trappe ud af Cymbalta. Jeg har prøvet ngt forsk medicin mod dep og angst og har ikke før haft bivirkninger indtil cymbalta. Jeg har været svimmel, haft svedture og kvalme. Jeg håber ikke at jeg er nødt til at trappe op igen på et tidspunkt for jeg synes at bivirkningerne er ubehageligt. Jeg trapper langsomt ned med min psykiaters hjælp men kan mærke det alligvel . Det var hvad jeg også har læst siden værst på 5. dagen og jeg gik fra 120mg til 60 mg pr dag. Held og lykke for dig.

Har trappet ud af det flere gange

Written by Puk86 24. jul 2013 14:48

Det er meget normalt med svedetur, at fryse, svimmelhed, kvalme O generelt ubehag også tics i kroppen hvor du pludselig laver et ryk med en arm eller lignende.. Det er vildt fyldt med bivirkninger og jeg kan kun anbefalde en langsom udtapningen på trods a det.. Jeg er lige gået igang med udtapningen for 3 uger siden og er allerede begyndt at tude meget, være modløs, trist osv så jeg har valgt at trappe op igen da jeg ikke tager chancen for at det er for tidligt..

kapslerne kan åbnes

Written by Anonym 10. aug 2013 19:54

man kan tage en enkelt halv dosis , sådan en dag...og så se om man ikke har det bedre i dagene efter...man kan forøvrigt godt åbne kapslerne og hælde en anelse af indholdet ud, evt. gemme det i en lille beholder...som de sidste små perler når man trapper meget langsomt ud...