Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Erfaringer søges

Written by JonasHansen 16. okt 2012 09:08

Jeg har en vanvittig svær periode for tiden. Er i nedtrapning på Venlafaxin, som jeg pt. tager 2 x 175 MG af hver morgen til min morgenmad.

Mine morgener og formiddage slemme, jeg har grædt den seneste uge hver dag, og meget. Igår græd jeg kun lidt om formiddagen, til gengæld kom det væltende så snart jeg kom hjem om eftermidaggen.

Jeg ønsker at høre fra alle, alle som bare har noget input i forhold til nedtrapningssymptomer, og måske erfaringer med at tage medicinen om aftenen kontra om morgenen.

Varme tanker - Jonas

Kender det godt!!

Written by Skytteq_88 28. jul 2013 23:36

Åh hvor jeg kender det!! Jeg har ikke selv lavet en kontrollet nedtrapning, men hvis jeg glemmer at tage det en dag eller er løbet tør, så går det galt.. Så begynder jeg at blive alt for følsom og græder over ingenting og er trist hele tiden. Jeg har med tiden fundet ud af, at et par dage hos min familie hjælper mig tilbage på banen.

Jeg kan ikke huske, hvor jeg har set det, men jeg læste på et tidspunkt, at udtrapning af venlafaxin er svært. Man burde ødelægge en depotkapsel og tage et korn ud om ugen, hvis det ikke skal gå for hurtigt.

Håber du samarbejder med din læge om nedtrapningen og at han kan komme med råd til, hvordan det gøres bedst..