Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Cymbalta og vægtøgning

Written by Wickie1002 7. okt 2013 23:04

Jeg har Bipolar, ADHD og generaliseret angst. Jeg har prøvet en del forskellige medicamenter og det er min erfaring at jeg tager på i vægt (primært på maven) på Seroquel og Venlafaxin. Så nu vil vi prøve Cymbalta for min angst og aggressions udbrud (ud over det får jeg Lithium).

Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt fra andre som får eller har fået cymbalta. Har I oplevet mindre eller øget appetit? Hvad har I/er I rigtig glade for ved Cymbalta og hvilke bivirkninger slås i med, eller har sloges med.

Jeg vil bare gerne være så forberedt som muligt og tager imod andres erfaringer med kyshånd.

På forhånd tak fra mig.

6 år med cymbalta

Written by Anonym 21. okt 2013 18:00

i starten det første halve år tabte jeg på Cymbalta, 0og følte mig friskere, derefter gik det dog snigende ned ad bakke og jeg blev i tiltagende grad træt og skulle sove ud over 8-9 timer om natten så også i tide og utide formiddag og aften, og altid uoplagt til noget somhelst, jeg prøvede at undvære medicinen men blev straks igen temmeligt nedtrykt og havde ingen glæde ved livet og som enligmor skulle jeg jo fungere... efterhånden som trætheden blev det dominerende af bivirkningerne begyndte jeg at tage på og endte med at veje 20 kg mere end før jeg tabte mig på cymbaltaen...og nåede en kampvægt langt over hundrede... de er ikke faldet af ved ophøret af cymbalta..dog har jeg tabt 3 kg på den ene uge jeg prøvede Abilify og nærmest blev manisk af medicinen og derfor er holdt igen.... det var så den eneste gode effekt jeg havde af Ablify.... et underligt medicin...