Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Ensom

Written by Emmasmor 4. maj 2014 11:27

Jeg har den dejligeste datter og kæreste, men føler mig isoleret pga kronisk træthed, søvnproblemmer og depression. Trænger til nogle at skrive med.

Ditto

Written by BLUKO 4. maj 2014 15:19

Hej Emmasmor.
Ja det kan være super hårdt at starte endnu en dag. Jeg har en super god mand og 3 voksne piger samt to gode svigersønner, så burde syntes at livet er en dans på roser, men desværre er der andet der overskygger dette. Jeg er lige opstartet i perikum, så håber at det kan hjælpe mig tilbage til livet. kender godt til kronisk træthed, syntes jeg sover rimelig fra kl. ca 23 til ca. 6 men er stadig træt træt træt. Har haft stress, depression og har udviklet angst siden januar, kan ikke være alene og kan heller ikke finde ud af at begå mig ude, så syntes også at jeg er lidt issoleret lige nu. Ønsker alt godt for dig og din famillie.,

Skriv

Written by Sonoria 18. maj 2014 09:09

Never alone, always lonely. Den der følelse af at være der for andre, men ikke selv få afløb for alle de tanker der myldrer rundt. Og måske have "forkerte" tanker som man bare ikke føler man kan dele med nogen. Selv ikke de nærmeste, for hvordan kan man undgå at skuffe dem?

Det er muligt at jeg lægger en masse af min egen situation ned over din, og forestiller mig en masse, men hvis jeg har ramt rigtigt så skriv endelig.

Vi er her alle for at lytte, dele og styrke hinanden. At trække lidt af ensomheden væk. At tillade en selv at være den man er, og være ærlig.


Skriv ..

Written by bibi 4. jun 2014 07:55

Hej Emmasmor

Du er velkommen til at skrive til mi, hvis du har brug for det. Kan se at du også har kommenteret mit indlæg med Kronisk Træthed.

Knus B
(bibimus2013@gmail.com)