Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Sindet

Written by malene40 19. maj 2014 19:46

Hej til alle
Jeg har igennem mange år lidt af depression "on/off" - har ligeledes også nu fået panik/angst, men det har jeg rimelig styr på efter jeg har taget et reiki kursus og derfor kan heale mig selv ved anfald.
Jeg har en masse bagage med mig, i form af mange svigt fra mænd incl min egen far. Svigt og løgne fra mænd jeg har været i forhold med. Min tillid til mennesker er ikke særlig stor og jeg er sikker på alle mennesker vil mig det ondt og holder mig for nar. Jeg er begyndt at lidt af jalousi og det er efterhånden blevet et meget stort problem for mig og min mand. Jeg er meget kontrol freak og vil gerne have kontrol over alt i mit liv og kan slet ikke klare nye ting eller ændringer i livet. Jeg er konstant ked af det, - har ikke grædt siden den unge teenager alder, men nu indenfor det sidste års tid har jeg ikke lavet andet end at græde- Min mand har fået lukket op for min bagage og det resulterer i mange års indebrændt gråd. Jeg kan ikke styre mine tanker, det er som om der er 2 tanker i mit hoved , den ene meget lykkelig og positiv mens den anden vælter mig af pinden og kun er negativ- jeg føler det er en evig kamp inde i mit hoved og jeg har aldrig fred og ro og kan nyde livet. Jeg analyserer alt hvad der sker omkring mig, lige fra en sms til andet - skriver min mand feks 2 hjerter, kan jeg bruge flere dage på at analysere hvorfor der ikke var 3 hjerter.
Ja, det var så lige lidt indblik i mit liv, eller nærmere mit hoved. Jeg føler jeg er ved at blive ædt op indvendigt, og jeg ved snart ikke hvordan jeg skal komme videre og hvordan jeg skal ændre mine tanker. Føler de styrer hele mit liv og er godt i
gang med at ødelægge mit ægteskab. Nogen som kan kende sig selv i mig eller er jeg virkelig en ener med alle de her ting ??
Tak, fordi du gad lytte !!