Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Cymblalta og Lithium stop :(

Written by Boss75 14. jun 2014 15:14

Hejsa.

Jeg er stoppet med cymbalta 60mg og lithium for omkring 8 dage siden ... gik fra 60 til 0 mg cymbalta da jeg lige er flyttet er alene og ikke har nogle penge overhovedet.

Jeg har det så underligt ... har måske sovet 12 timer på 4 dage sammenlagt .. kan ikke finde ro og føler mit hoved slet ikke er en del af min krop.

Startede på anti depresiv for snart 2 år siden ... Men er nu stoffri på 6 mdr og vil leve uden medicin. (kokain misbrug gennem 20 år)

Er der ikke en der vil fortælle mig hvor længe jeg skal have det sådan her ?? føler også en underlig føelse i mine kæber

Håber i kan hjælpe mig lidt

Søg læge!

Written by irsten 15. jun 2014 07:07

Hej Boss

Det er en ulykkelig situation, du er havnet i. Hvis jeg var dig, ville jeg hurtigst muligt kontakte lægen. Det kan altså ikke være rigtigt, at et menneske på grund af pengemangel lige pludselig er nødt til at holde op med at tage medicin, uden en forsvarlig nedtrapning.

Jeg vil ikke blande mig i din beslutning om at ville leve uden medicin. Det er dit valg. Men det er vigtigt, at du kender konsekvenserne af at stoppe med medicinen lige pludselig. Hjernen er meget påvirkelig, og det er derfor vigtigt, at man ikke udsætter den for bratte og meget indgribende forandringer, hvis det er muligt at undgå det. Og det er det jo.

Nu har jeg ikke slået op under de to typer medicin og studeret indlægssedlerne for at se, hvor lang tid det anbefales, at nedtrapningstiden skal være. Men umiddelbart vil jeg mene, at den bør vare mindst et par måneder.

Du risikerer at ende med at tage MERE medicin, i stedet for ingen medicin, hvis du ikke i en fart begynder at tage medicin igen, sådan at du kan trappe forsvarligt ud. Det er meget vigtigt, at du får lægelig rådgivning så hurtigt som muligt. Gå ikke alene med dette problem. Det er ikke forsvarligt.

Mange hilsner og god bedring

Irsten