Læs dagbog

Det går

En side i dagbogen ""
Skrevet af Annettte 19. oktober 2014 10:23

stadig. Det er dejligt.

Jeg blev bekymret den anden dag, da jeg vågnede og følte, at jeg havde det som i gamle dag. Jeg blev forskrækket og lod mine tanker og dermed følelser løbe af med mig.

Senere på dagen tog jeg et tilbageblik på, hvilke tanker jeg havde haft i løbet af dagen, og måtte ind og se på, at der 'gik det galt', og 'der', og 'der', og måtte justere tankerne på plads. For mig virker det. Helt sikkert. At være bevidst om, hvordan jeg tænker, og også hvilke ord jeg bruger om mig selv og andre.

Jeg glæder mig til jeg skal flytte. Jeg skal ha gjort rent og fjernet cirkussen, der er flyttet ind. Mange tak for hjælpen i går, vinder. Du har masser at give af, og du kan sagtens bruges, og også bruge din kunne fra de uddannelser, du har taget.

Da jeg skrev, at I skulle grille - og så i mørke... var det med tanken; alt kan lade sig gøre, og ikke så mange forhindringer... smiler... Jeg håber, I hyggede. Men mon ikke? :-) Dejligt at læse, at du kunne gå i skoven uden problemer! Kan du huske den gang I var på tur, og én af drengene måtte finde en kæp, som du måtte bruge som stok. those were the days... ;-)

Annette

Kommentarer fra andre brugere

Det var så lidt, Annette : )

Ja, vi kan faktisk ofte hvad vi vil, hvis vi tror på det. Lige som du gør med dine tanker, spoler tilbage og justerer. Du tror på det og det hjælper dig. Det er det der er vigtigst !

Jeg håber du får bugt med cirkusset ; )

Kram
jegvinder

Skrevet af Anonym, 19. oktober 2014 20:11