Læs dagbog

En mandag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Aphi 6. juli 2015 18:36

For altid professionel.... har læst herinde at det ofte kan være slemt om morgenen. Men har et servicejob der kræver et smil og en god attitude. Det går også, selvom det kan være hårdt, men da jeg satte mig ud i bilen her til aften, knækkede filmen ellers...

Jeg har ca 45 minutter fra arbejde til hjem, og græd hele vejen. Normalt kan det overståes hurtigt nok, men denne gang blev det ved.... kæresten er også lidt bekymret, men jeg har meget svært ved overhovedet at sige der er et problem, for ikke at tale om snakke OM det... jeg kan ikke svare ham når han spørger hvad der er i vejen. Det er det værste. Det er endda kun mandag... de fleste køre højt på extra energi i dag og tirsdag, ovenpå hvile og hygge i weekenden.

Der var de venligste og søde kommentarer på det sidste indlæg.... én ting er at prøve og regne sig selv ud, ved at starte her på depnet... noget helt andet er at sætte de rigtige ord på det farlige tanker og egentlig regne tingene ud.... Jeg er meeget lang tid om at tage visse skridt.... Det gør ondt i brystet og i halsen, og det er som om det får mig til at græde når jeg lægger mærke til det. MÅSKE arbejdspladsen har tilbud til den slags situationer... men jeg er ikke klar til at se nogen i øjnene med noget jeg ikke selv kan forklare.

Det virker stadig som om det værste der kan ske, er at folk der kender mig skulle vide det... det er ydmygende ikke at kunne styre sig selv, at græde over intet, og have det dårligt, når man har så meget godt om sig...

Ikke så sjov en mandag... mon i morgen bliver bedre

Kommentarer fra andre brugere

hej aphi

det er trist at du har det så skidt, og det med at regne sig selv ud er svært, kender det alt for godt. jeg gik til lægen og fik psykolog hjælp og fandt ud af min depression kom af arbejds betinget stress... det ville jeg aldrig have kommet frem til selv. men kender godt den klump i halsen og angsten for at andre finder ud af det, det er ikke nemt.. men der er mange der har det som dig eller har haft det som dig og min erfaring er at lægen tager en seriøs og ville kunne hjælpe når du er kllar til det.

håber tirsdag blev bedre og du får det bedre:-)

mvh Rabina

Skrevet af Rabina, 7. juli 2015 11:27