Læs dagbog

Inden det er for sent

En side i dagbogen "min dagbog"
Skrevet af Bambi-Manden 20. maj 2015 01:55

Hej

Det er alvorligt, jeg kan se det på min badfrekvens, og manglende evne til at lave mad og spise. Jeg er nede på et bad om ugen nu :-(
Jeg er nødt til at bestille en halv grillkylling hver aften, for at få noget mad.

Jeg bliver nødt til at beslutte mig, for jeg ved godt at det kommer fra den underliggende selvmordstendens, altså manglen på lyst til at leve. Jeg gider reelt ikke mere, men forsøger at holde det på afstand, overlever bare som det bedst går, og tænker ikke på selvmord.

Det går ikke bare at lade stå til, så ender jeg som en rigtig social taber, uden andet end håbløshed og vrede i hovedet, og det vil jeg ikke !.

Jeg kan kun se at jeg taber energi på min kristne mor og søster, de har dannet fælles front imod mig, fordi jeg ikke tror på gud, de er inde i sekten Dansk Oase. Jeg ser ikke søs mere, men har holdt fast i min gamle mor. Men min mor er vosket sammen med min søs, og forsvarer hende konstant indirekte, det er ikke til at holde ud !.
Min diagnose har det meget dårligt med at blive afvist af nære relationer, og det er jo lige hvad der sker.
Min logiske hjerne siger til mig, "du skal også droppe din mor, det bliver du nødt til, du er helt alene og har reelt ingen familie mere, indse det, og det vil blive bedre".

Vil det blive bedre ?, jeg ved det ikke.. måske. Jeg er jo reelt alene psykisk i forvejen, det er jo rigtig nok.. De får mig bare til at føle mig udenfor og forkert, de misbruger mig bare, så de kan føle sig ekstra hellige. Det er såå sygt.

Jeg bør tage mig sammen, og se at få det overstået med familien. Jeg burde tage mig sammen, og få styr på de grundlæggende ting i mit liv. Jeg burde virkelig tage sammen inden det er for sent, for den dag kommer selvfølgelig.

KH
BM

Kommentarer fra andre brugere

Bambi,
søg nu noget hjælp. Du ved godt selv, at du har brug for det. Det er vejen til et liv, du ikke har lyst til at dø fra, at lægge ud med at bede om hjælp til at rejse dig.

Mvh.

Skrevet af Anonym, 20. maj 2015 16:21

Finne > Jeg bad om hjælp allerede i 2013 (var endde på psyk amb midt i 2013), så du tager fejl. Der er bare ikke nogen hjælp til mig pt.. Måske om et år eller to hvis pigerne på ventelisten altså ikke kommer foran pga. fx alder eller selfharm ++, så all wrong pal.

KH
BM

Skrevet af Bambi-Manden, 20. maj 2015 19:26

Hej Bambi

Føler med dig!
Jeg har selv frekventeret psyk. amb., og fik også beskeden: "Hvis du ikke hører stemmer, er psykotisk, selvskadende eller har planer om selvmord, så tag hjem igen, og så får du det sikkert bedre, hvis du får slappet lidt af....!"

Jep! Det er bare SÅ dejligt, at vi, der "bare" er hamrende deprimerede, ikke kan få akut hjælp, selvom vi har det SÅ frygteligt!

Men i øvrigt; Tror du ikke, at din downperiode måske kan tilskrives nedtrapningen? Det tager jo lidt tid, førend du kommer op igen? :O)

Knus herfra!

Mitze

Skrevet af Mitze, 20. maj 2015 20:06