Læs dagbog

Himalayasalt og honning virker det mod depression/søvn

En side i dagbogen "Kampen mod depressionen, og stivgørende operation i ryggen"
Skrevet af CC 23. november 2017 18:12

Er der nogen her inde der har prøvet at indtage himalayasalt og honning, mod depression og for at få en bedre nattesøvn.

Jeg har læst lidt om det på nettet.
Her er et uddrag:

For hundrede af millioner af år siden udtørrede en vedholdende og ubarmhjertig sol langsomt urhavene på vores planet. Da jorden hævede sig over urhavet i Himalaya og blev til kilometer høje bjerge, blev saltet presset sammen i årer af rent krystalsalt. I over 250 millioner år har saltet været urørt og fri af menneskelig påvirkning, indtil nu. Det er derfor efter sigende det reneste salt der findes

Saltet har sin fine lyserøde farve pga. dets indhold af mineraler.

Pink himalayasalt er ren fossilt havsalt der indeholder 84 essentielle mineraler. De optages og omsættes nemt af kroppen. Så længe du drikker nok vand er salt essentielt for kroppen og rigtig mange af dens funktioner (her menes der ikke almindeligt raffineret bordsalt).

Hvis du træner og sveder meget, er det vigtigt at genoprette saltbalancen, hvilket nemt kan gøres med en opløsning af ½ tsk salt i en liter renset vand.

Kommentarer fra andre brugere

Mange bekymrer sig ikke om salt, men der er god grund til at skære ned på saltforbruget. For meget salt kan være medvirkende årsag til helbredsproblemer i form af:

- Forhøjet blodtryk
- Hjerte-kar-sygdomme og blodpropper
- Mavekræft

Saltreduktion påvirker ikke kun blodtrykket men også andre faktorer der kan have betydning for udvikling af hjerte-kar-sygdom.

Det er også sandsynligt, at der er en forøget risiko for mavekræft ved et højt saltindhold.

Skrevet af Anonym, 23. november 2017 20:41

Jeg elsker at bruge Himalaya salt i maden, brødet, alt muligt. Faktisk er Himalaya salt så salt at der kun skal lidt til. Honning elsker jeg at komme en tsk i min kaffe ( med mælk-) . Men samtidig ved jeg at de der udvinder saltet i Himalaya oftest går til lavt løn og det er hårdt arbejde. Arbejderne bli'r udnyttet. Det er det eneste ved at bruge Himalaya salt som er negativt. Men som Ingeborg skriver- ikke for meget salt. Men når man føler glæde og fornøjelse ved at bruge det og man føler man gør noget godt for dig selv- hvorfor ikke? Og bierne kan li' at lave honning- bare biavleren er gode ved sine bier- og det ikke er industri honning- så er du godt kørende.
Held og lykke- god fornøjelse..kh

Skrevet af Pia8Colere, 23. november 2017 21:28