Læs dagbog

dårlig dag

En side i dagbogen "Kampen mod depressionen, og stivgørende operation i ryggen"
Skrevet af CC 27. april 2017 10:46

Vågnede tidligt men ville ikke kigge på uret, gik nedenunder og tog min medicin, røg en smøg, og tilbage i seng, lyttede til meditation, og prøvede at sove videre, jeg kan ikke huske om jeg sov, stod op ved 10 tiden og var rastløs kunne ikke finde ud af hvad der sker med mig. min kone tvang mig til at gå en tur, jeg var ikke meget for det men det endte med at jeg gik en tur, var lidt svimmel og virkeligheds fjern, kan ikke foretage mig noget, er bange for at møde nogen jeg kender, gemmer mig bare der hjemme mens jeg venter på at få det bedre,måske virker lyrica ikke på mig, jeg har læst i mine gamle dagbøger at jeg fik sertralin 150 mg om morgenen, alprox 1 mg til at få ro på 3-4 gange om dagen, og tafil til at sove på, og det virkede fint, skal til psykiateren i dag, der vil jeg fortælle at lyrica ikke virker på mig. jeg vil gerne på den gamle medicin igen.

Så har jeg været hos psykiateren.
Jeg har vist ved en fejl trappet for hurtigt ud af benzo. Jeg har jo taget dem i snart 10 år. Så man kan ikke bare stoppe fra dag til dag.

Så ny medicin liste fra torsdag den 27 april er: Sertralin 100 morgen
Lyrica: 25 mg morgen, 25 mg aften
Mirtazapin 15 mg aften
Lamotrigin: 75 mg aften og 75 mg morgen
Stesolid 5 mg aften og 2.5 mg morgen

Stesoliden skal jeg trappes ud af over en længere periode, men det er først efter 3-4 uger først skal jeg lige have det godt først.
Håber også denne ændring vil hjælpe mig til en bedre nattesøvn og mindre uro i kroppen.

Havde det skidt igen i eftermiddags, urolig svimmel, og manglende lyst til noget som helst. Lå på sofaen, med lukkede øjne og lyttede til fjernsynet, var faldet i søvn fra 19:30 til 21:40 ca. stod op top min medicin og lagde mig i min seng.