Læs dagbog

Jeg vandt over depressionen og benzodiazepin

En side i dagbogen "Kampen mod depressionen, og stivgørende operation i ryggen"
Skrevet af CC 28. august 2017 07:15

8-0 til mig
Endnu engang lykkedes det at vinde over Jeg vandt over depressionen og benzodiazepin misbrug(fejlbehandlig af psykiater)
Jeg har indgivet en klage til patientklagenævnet, nu venter jeg bare på at de finder ud af noget.
Jeg skal nok skrive herinde når resultatet er afgjort..
Jeg har fået medhold i min klage over psykiaterens mange årlige udlevering af benzodiazapiner, uden at lave en nedtrapning i 17 år( Patientklagenævnet kan kun gå 10 år tilbage.


CC

Kommentarer fra andre brugere

Sikke flot klaret af dig .

Og sikke en fejlbehandling du har været udsat for , godt at du har klaget . Det kan godt tage lang tid før patientklagenævnet har en afgørelse, bare så du væbner dig med tålmodighed .

Mvh mosi

Skrevet af Mosi123, 29. august 2017 16:10

Tak for dit indlæg MOsi123
Ja det kan godt tage lang tid, jeg har desuden og givet sagen til min advokat, så nu venter jeg på at der sker noget (det sager nok lang tid) men så har jeg da sat det i gang

Skrevet af CC, 30. august 2017 11:19

Desvære kom der et tilbagefald, og jeg er nu på benzo igen, men denne gang skal nedtrapningen foregå over 10-12 mrd. Det er hvad min nye psykiater har af planer med udtrapningen. Derimod er der en smule fremgang hvad depressionen angår, men medicinen har ikke vist sin fulde effekt endnu, der går nok et par uger mere, før jeg for alvor kan mærke en helt klar ændring

Skrevet af CC, 20. oktober 2017 16:12