Læs dagbog

3. Gang hos lægen

En side i dagbogen "Depression "
Skrevet af Criis 1. marts 2018 17:27

I dag var det mit 3. Besøg hos lægen siden 5. Februar.
Jeg fik heller ingen afklaring i dag, da hun efter at have set min tidslinje over mit liv, som hun sidst bad om, så at det hele nok udspiller sig fra barndommen. Konstant flytning og svigt. Som hun sagde var mit liv blevet revet op så mange gange at jeg ikke har kunne nå at få tilknytning til nogen eller noget.

Nu har jeg endelig stabilitet i mit liv, skal hverken være stærk overfor min bror, min mor eller andre længere. Og har en kæreste som kan passe på mig og ikke den anden vej rundt kun.
Det er så sikkert derfor depressionen er så slem, fordi jeg rent faktisk tør at mærke den nu og har fået ro i livet. Ret ironisk.

Ikke desto mindre så har det ødelagt det meste af min dag. Var ødelagt over at noget jeg egentlig har lagt bag mig, skal rodes op i igen. Føler jeg har accepteret det. Men er måske ved at indse at det der er accepteret er min mors svigt og det er tilgivet. Hun har altid gjort sit bedste og hun er der nu og hun betyder alt.
Men måske er det alt det andet der ikke er accepteret men måske mere.. fortrængt?

Nu er der da noget at arbejde ud fra.
Min næste tid er først den 20. Og det er sq lang tid at vente. På det tispunkt er der gået 2 mdr fra jeg bestilte min første tid, og når hver eneste dag er hård at komme igennem, så er det svært at blive ved at vente.

Derudover har jeg haft ondt i brystet et par mdr. Der er intet at mærke, men har en hvilepuls på 100, som hun sagde skulle være på 60-70, så at det altså bankede alt for hurtigt. Så i morgen skal jeg på hospitalet og have lavet et hjerte diagram (vidst nok?) for at se om alt nu er som det skal være..

Ved ikke hvordan jeg skal føle omkring det hele. Gik fuldstændig ned. Men min kæreste har ringet mange gange i dag og kom forbi arbejdet midt på dagen, så det var en støtte jeg ikke ville være foruden.
Min kusine sendte blomster og chokolade, hvilket varmede. Og fik mig til at tude igen :’)

Min far sendte mig en besked efter 3 ugers stilhed, at han nok skulle ringe en af dagene, men han er træt og udmattet de her dage. Hvad filan skal jeg svare til det!?

Det er dem der er der og dem der ikke er (kun når det passer dem) jeg fokusere på de gode mennesker i mit liv. <3

Kommentarer fra andre brugere

Hjertekardiogram er ingenting. Er du overvægtig har du højere puls og måske også for højt blodtryk. Fik du målt blodtrykket ?

Er du angstfyldt kan det også give høj puls.

Du ligger på en briks med lidt elektroder his og her og det hele tager kun et minuts tid. Men de kan selvfølgelig se om der er hjertefejl, om hjertevæggen er for tyk på grund af ovvervægt osv osv.

Skrevet af Anonym, 2. marts 2018 14:26