Læs dagbog

Hvordan, for jeg kan ikke?

En side i dagbogen "..."
Skrevet af Dulcineah 18. juli 2017 12:30

Nej, det er ikke noget helt bestemt der er galt.
Jeg bliver bare ked af det når jeg vågner om morgenen. Jeg bliver ked af det når det går op for mig at livet stadig er her og at jeg er nødt til at gennemgå endnu en dag.
Jeg kan ikke gøre som andre og bare gå ud af min lejlighed og tænke "Jeg er totalt noget værd, jeg er vildt god til noget, jeg er herremeget folks tid værd, jeg fortjener et eller andet"
Hvordan kan man gøre det? Hvordan kan man gå ud med den tanke at man er noget værd bare fordi man selv synes det? Hvordan kan man synes det?!

Jeg synes ikke at jeg er noget værd. Jeg synes ikke at jeg er god til noget. Jeg synes ikke at jeg er folks tid værd. Jeg synes ikke at tilværelsen er noget værd, endsige en god ting.
Og det gør stadig ondt at han sagde "Jeg kan godt se at du er sulten".
Jeg føler at jeg ligner en fucking blåhval.
Tak, dude. Det var sørme pænt af dig....

Kommentarer fra andre brugere

Hej Dulcineah

Jeg har det på samme måde som dig. Jeg føler mig heller ikke noget værd. Jeg tænker, at andre kan det, fordi de er blevet proppet med selvværd eller bare har en stærkere personlighed? Jeg synes, at andre er noget værd, men ikke mig selv. Ja, det er svært. Jeg ved ikke, hvad jeg kan skrive til dig, andet end at jeg forstår.

Jeg kunne ikke helt se, hvem det var, der sagde sådan til dig forleden, men måske har det bare været sådan en frisk kommentar for at sige et eller andet. Det behøver jo ikke være personligt eller betyde noget overhovedet.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 18. juli 2017 13:18