Læs dagbog

måtte tag hjem

En side i dagbogen "svært"
Skrevet af Eleven2015 20. august 2014 09:23

Måtte hive fat i min vejleder..
Fortælle at i morges havde jeg tanker om, hvor vidt jeg skulle forsætte. havde "ondt" i maven. havde stadig lyst til at tag derhen om morgenen , men når jeg holdte på p pladsen kom tankerne. vi tog et møde med chefen. efter en lang snak på 45 min.. blev jeg sendt hjem. jeg skal lave en for og imod liste til i morgen kl 8.
Jeg har fået det værre psykisk... rigtig meget.. jeg er bange for hvad der skal ske.. og om hvordan det påvirker familien. især økonomisk.
ros skal stedet ha, at de er så rummelige. og som jeg sagde, havde det bare været samarbejds problemer så kunne man tage hånd om det.. men man kan ikke tage hånd om min hjerne.. held og lykke vil jeg også bare sige.. må gøre klart for mig selv at det ikke er et nederlag. men at jeg bare ikke har været klar til det. jeg er en god hjælper. så hvorfor ikke forsætte som det.? indtil jeg er klar igen måske..
Jeg har mange dumme tanker... bare de dog ville skride...
Alle mine prøver ser normale ud.. så det er pga min depression. godt jeg alligevel skal ned og tale med en læge i næste måned.. jeg er ked og træt og kan ikke tage mig sammen til noget.. har heldigvis fred. så vil nok sove et par timer, inden lille musen skal hentes. ogmå ha en snak med min mand.. er lidt nervøs for hvad hans tanker om det hele er,..men er er mig der er syg mig der ikke kan klarer det.. :(