Læs dagbog

Læs og giv gerne en lille kommentar. (:

En side i dagbogen "Ass Hole City"
Skrevet af HKCamilla 30. oktober 2010 22:55

Jeg sad faktisk og tænkte på noget, og I må gerne sige jeres mening.
Altså jeg syns, der er stor forskel på, at man som pige eller dreng på måske min alder vil fotograferes sammen med en kendt. Men noget andet er så, hvis fx en voksen mand gerne vil fotograferes med en barnestjerne. Altså jeg syns, der er stor forskel. Fx så jeg engang en hjemmeside om Anne Gadegaard vinder af børnenes MGP 2003, hvor hun var 11 år gammel. Først troede jeg at hjemmesiden var blevet lavet af en pige på måske 13 år, der syns, hun var fantastisk. Men så fandt jeg ud af, at det var en mand i 40'erne, og jeg så en masse billeder af ham og Anne. På nogle af billederne havde han blandt andet en t-shirt og en kasket på med et billede af Anne Gadegaard. Og jeg tænker jo bare: "What? Kæft, hvor underligt." Og så sad jeg pludselig og søgte på Anne Gadegaard for sjov, og jeg læste jo så noget, der var blevet skrevet i nogle blade. Hvor der står, at hun var blevet jagtet af en englænder, siden hun var 13 år, som hele tiden ville snakke med Anne. Jeg syns, det virker "perverst" agtigt. En ting er da, at man syns, at personen er "fantastisk" god til at synge fx. Men noget andet er at møde op til koncerterne og sådan nogle ting. Men man må da gerne syns, at personen er god til at synge, det må man da helt bestemt. Men jeg syns også, at det kan blive for meget. Jeg ser det da som helt oka, at man er en ung pige eller dreng, der ser op til en eller anden sanger eller skuespiller, og så gerne vil have autografer og spørg om ting og sådan noget. Jeg syns, der er stor forskel. Jeg ville ikke som voksen gå hen til en barnestjerne og så spørge om en masse ting og få taget billeder med personen. Jeg ville nok tage til koncerterne, hvis jeg havde børn, der kunne lide den person, der sang, det ville jeg da se som noget andet. Fx stod der også i det, jeg læste, at de mener, at de ikke er rigtig raske. Fx ham med hjemmesiden var fx blevet anmeldt til politiet for pædofili. Og englænderen havde skrevet en masse anonyme breve og sådan nogle ting. Jeg ser virkelig en kæmpe forskel på, at man er barn og ser op til nogen og skriver fan breve og vil have autografer og alt sådan noget. Og så det at man som voksen "mand" møder op til koncerterne og alt det der. Det ser jeg som stor forskel! Eller er det bare mig?

Kommentarer fra andre brugere

Jeg giver dig fuldstændig ret i det hele.

Skrevet af Nattøs, 30. oktober 2010 23:01

Hmm ja, både og, det har nok stadig noget at gøre med, både måden det bliver gjort på, og om man er mand eller dame, og alderen på alle indvolverede..

Hvad synes du om alle de gamle damer, der savler over Hansi Hinter et eller andet ??

Er de også klamme, eller bare lidt småtossede, gået i teenage mood, eller noget ??

Jeg tænker bare "dem om det", men nogen af dem, er jo ældre en ham.

Jeg ville nok tænke anderledes, om en 20 årig mand, der rendte efter en 11 årig sangerinde.

Men hvad så med en mand der er 10 år ældre end Birthe Kjær, må han rende efter hende, som damerne render efter Hansi ??

Hmm, det var vist flere spørgsmål end svar..

Jeg tror lidt, at damer i alle aldre, må lidt mere end mænd..

Ønsker dig en god søndag :-)

Knus kabu

Skrevet af kabu, 31. oktober 2010 09:31

Kabu: Der er stadig forskel.
En 20 årig knægt må jo heller ikke ligefrem rende rundt efter en 11 årig. Uanset om hun er kendt eller ej.
Det er jo så også noget andet, når det er "voksne", der render efter "voksne" end "voksne" der render efter "børn/unge". Der er en kæmpe forskel.

Jeg siger ikke, at man ikke må savle over en kendt, men der er også grænser. Selvom jeg er en pige, så ville jeg da aldrig som voksen kvinde gå hen til en barnestjerne og ville have taget billeder og hvad ved jeg. Der springer filmen ligesom.

Skrevet af HKCamilla, 31. oktober 2010 10:17

Camilla, så misforstod du mig..

Jeg mener helt det samme som dig, om det du skriver om, med hensyn til barnestjerner.

Men generelt, så tror jeg bare, at det er mere accepteret, at piger i alle aldre, er overdrevet fan af nogen, end at mænd er.

Du ser jo ikke en flok mænd, der opføre sig som kvinderne, der render efter Hansi.. (det ville dælme se skægt ud)

En pige på 18, der synes en drengestjerne på 12 er sød, er vel bare i teenage mood. Hvorimod en dreng på 18, er syg i hovedet, hvis han synes en pigestjerne på 12 er sød.

Men klart de der ældre mænd, du nævner, der render efter 11-13 årige, de er langt over stregen..

Knus kabu

Skrevet af kabu, 31. oktober 2010 10:42