Læs dagbog

Lørdag aften i byen

En side i dagbogen "Sådan er det jo"
Skrevet af Held 20. oktober 2019 01:42

En kammerat og mig var inde for at få et spil pool og se på byen her i aftes, pool var herredyrt så vi vadede lidt fra sted til sted til vi slog os ned på en bar.

Udenfor sad et par damer, jeg spurgte om vi måtte sidde hos dem under markisen, det regnede og de sagde ja.

Den ene var pædagog den anden sygeplejerske, min kammerat er urmager og da det kom til mig - øhp.. jamen jeg laver musik, det skraber bunden der er ikke penge i det, sagde jeg.

Pædagogen spurgte så om jeg havde en plan-b for hvad jeg skulle lave... Og det har jeg ikke, jeg er førtids, hvilket jeg så ikke sagde noget om.

Jeg har lavet musik de seneste 5 år, men et arbejde bliver det aldrig.

Så jeg er gået i tænke boks for en evt plan-b og det er sku lidt en udfordring. Det var ok flinke mennesker og jeg gider ikke være en undskyldning for mig selv.

En hyggelig aften alt i alt - selvom jeg røg i tænkeboks ö

Kommentarer fra andre brugere

Lige børn leger da også bedst. Der er bare ikke nogen scoretrick i en førtidspensionist op imod en pædagog som måske arbejder i psykitraien - eller noget. 😎😎

Skrevet af Anonym, 20. oktober 2019 11:49

Du stigmatiserer dig selv - du skal aldrig lave en undskyldning fordi du har dine udfordringer. Jeg tænker du godt kan acceptere at du har en sygdom, godt eller dårligt - men du må aldrig sidde med en følelse af at du er mindre værd, for det er du ikke!
Du er stadig et menneske, med rettigheder som alle andre - INGEN skal se ned på dig, bare fordi du har en psykisk sygdom.

Jeg kunne fortsætte men jeg tror du forstår mit budskab :D

Skrevet af zetaphax, 26. oktober 2019 20:57