Læs dagbog

En "uges" dagbog!

En side i dagbogen "Livet uden facaden"
Skrevet af HopefulSoul 30. august 2014 23:18

Torsdag var jeg til kontrol, er nu oppe på minus 22,5cm på 3 uger og 6kg på 9uegr ca. & ja min vægt går langsomt ned, for langsom, men mine cm falder af. Jeg har ikke trænet så meget i denne uge, har været syg og haft travlt. Så skal nu prøve nogle andre ting for at se om det hjælper. Jeg er alligevel stolt! Jeg er gået 2 numre ned i tøj, alt er for stort nu, så jeg er glad for at vi har fået løn så der kunne købes lidt nyt, men kun det nødvendige, gider ikke bruge for mange penge på tøj når jeg taber mig hele tiden.

I går lagde jeg ud med at have Religion i tre timer, og jeg var aktiv for engang skyld. Så jeg er stolt. Bagefter tog min mor og jeg ind i byen og hygge lidt, bagefter skrev min veninde at hun havde brug for mig, og jeg tog derfor hen til hende.

I dag havde min veninde og jeg en super fed dag sammen, hvor vi har grint, snakkede, hyggede og shoppet. Jeg ELSKER den kvinde af hele mit hjerte!

& i morgen skal jeg male og passe børn, shoppe lidt mere med mor!
Jeg er ved at være klar til at flytte – Tingene er pakket, møblerne er bestilt og de gamle ting er snart sat i stand til en hel ny start!

Det var så alt det positive, nu det negative!

Jeg er så fandens træt af at blive dømt og så træt af at skulle gøre ALT perfekt pga. jeg er syg.
Ja jeg er psykisk syg og hvad så?! Det gør mig IKKE til et dårligt menneske! Det gør ikke andre mennesker bedre end mig! Men det tror folk, og jeg er træt af det!
Det eneste jeg drømmer om er at arbejde med børn, og da en veninde som jeg ser som min familie, begyndte at tvivle på min evne angående hendes børn, brød jeg sammen! Hendes børn FORGUDER mig og elsker mig, og jeg elsker dem! Hvad fanden er det for noget shit! Bare fordi jeg er psykisk syg kan jeg godt tage vare på mig selv og på andre, og den dag jeg igen ikke kan det, lader jeg mig indlægge.
Bliver så arrig! Så rasende! Jeg er træt af det!