Læs dagbog

Antihumanitær Krigsførelse

En side i dagbogen "Tomhed"
Skrevet af IntetLiv 7. juni 2017 02:17

Nedstirring
Det er helt sikkert et brugbart redskab at kunne stirre folk lige ind i øjnene i en vilkårlig situation. Jeg gør det selv når jeg er lidt væk hjemmefra, gerne i butikker osv. men også hvis jeg møder nogen i gaden som ikke er på farten.
Tricket er at adskille stirren fra mimik, så du kan smile, true, forblive helt neutral osv. uden at slippe blikket.
Øvelse gør mester.

Mindgames
Jeg er begyndt at eksperimentere mere med at hyle folk ud af den. Ganske enkelt gøre dem vrede, helst så meget som muligt, men uden de kan påpege hvorfor. Hvis du kan pisse en person nok af, og han/hun ikke kan rette sin frustration over noget specifikt du har sagt eller gjort, ja så har du igen et suverænt redskab. Du kan få vedkommende til at fremstå ubarmhjertig, temperamentsfuld, uvidende mm. overfor andre tilstedeværende.
Det er farligt med løgne, for de kan afsløres og ødelægge det hele. Det kræver også meget energi at holde styr på. Det er meget bedre at overdrive sandheden, fokusere på ting der ikke er vigtige for situationen ovs osv, så man hele tiden fremstår reel, selvom det man siger egentlig er ren manipulation.

Diskurs
Hav ordet i din magt. Læs hvordan debat fungerer, og sæt dig ind i hvordan man bruger retoriske virkemidler på mest appelerende vis. Overbevis folk om at du har ret, og din modstander handler af egeninteresse og gerne negative følelser han/hun ikke selv er klar over.
Internettet er super fint til at øve i. Svin folk til. Studer hvilke forsvar de sætter op. Men prøv lidt af i praksis også, det minder om, men teori er aldrig ok.

Psykologi
Forstå hvorfor mennesker handler som de gør, hvordan det ændres i pressede situationer, så vil du bedre kunne knække dem.

Sansebedrag
Hvis en isoleret livsstil har lært mig noget, så er det at en mørklagt lejlighed ikke er noget problem, så længe man har tid nok og ved hvad der er i rummene. Bad, toilet osv. er ikke noget problem. Barbering er ikke så vigtigt når man er alene. Der er lys i køleskabet, og skærmen giver rigeligt lys til de fleste måltider.
Jeg er ved at indse at det er sjovt at vade rundt i mørket andre steder. Hvis man kender sit nærområde godt nok, så har man en naturlig fordel overfor sin modstander. På samme måde som hvis man piller pærerne ud derhjemme.
Synet er den mest effektive sans at gøre brug af i kamp. Gas, natgoggles osv. er skide dyre, og ikke altid i rækkevidde.
Når det kommer til mindre kritiske situationer, kan det være en fordel at være velbevandret i kaostiske situationer, blandet andet dem der indebærer høj larm osv.
Det finder mange ubehageligt.

Kamp
Alt kan bruges fordelagtigt, hvis man øver sig med et åbent sind. Det er min metode. Måske dyrker din modstander kampsport, men det foregår altid i en ring. Lok ham ind i snævre omgivelser hvor miljøet og de omgivelser der er omkring dig kan yde størst nytte for dig og skade for ham. Altid vær opmærksomm hvor du er, og brug din kreativitet. Ligeså med våben.
Tænk mere over hvordan du selv kan blive besejret, end hvem du kan besejre. Pumper folk meget jern? Fint! Så kan de næppe sparke ligeså langt som dig, eller komme bag ryggen ligeså hurtigt. Store mænd skal have på knæene. Ind og ud. Gør brug af den kropstype du har. Lad aldrig din modstander regne dig ud. Gem hvad du kan til han ikke venter det. Tempo, smidighed, mobilitet, styrke, stamina.
Studer kamp analyser på nettet. Hvordan opfører folk sig inden en kamp? Hvordan forsvarer man sig i undertal? Sørg for at du kan løbe, og langt og længe. Altid hav en rute væk fra hvor du er.

Våben
Våben er gode at kende, men upraktiske i dagens danmark. Vid hvad du har med at gøre. Husk at bomber, teknologi og planlægning altid kan gøre mere skade end hvad du render rundt med i hånden. Det kunne blive din sidste chance. Sæt dig ind i hvordan våben kan skjules under tøjet, i din smartphone osv. Hvilke dele bomber består af. Hvor meget ild/tryk/lyd benzin osv forårsager i hvilke mængder

Kommentarer fra andre brugere

Det er svært at forblive upåvirket, når man læser, hvad du skriver. Du skulle måske tænke over, hvorfor du skriver det ?
Det virker som et råb om hjælp. Hvis du ikke får gjort noget ved de tanker, risikerer du, de tager livet af dig.
Jeg ville helt sikkert opsøge en psykolog, hvis det var mig.

Skrevet af FølsomMand, 7. juni 2017 07:54