Læs dagbog

Forandring fryder - til en hvis grad

En side i dagbogen "Days"
Skrevet af JonasHansen 8. marts 2018 11:00

Tak til Pernille og JHN som kommenterede min sidste dagbog - det luner :)

Om 8 dage skal jeg med min kæreste 3 uger til Vietnam, og jeg glæder mig - selvom jeg også er angst for at skulle så langt væk, i så lang tid.

Oveni det har vi netop fundet ud af at hun er gravid (!) og det er jo verdens dejligste ting, men sandelig også noget der rev tæppet væk under mig skal jeg lige love for. Vi havde snakket om at kaste os ud i det efter Vietnam, men pludselig blev det så før. Jeg er lykkelig over det, men sandelig også skræmt fra vid og sans.

Hvad er erfaringerne herinde med at få børn og være psykisk ustabil?

Kommentarer fra andre brugere

Tillykke med de lykkelige omstændigheder og så skal I ovenikøbet ud på en lækker rejse også - det bliver da en god måde at få kæreste-tid og bare nyde hinanden. Rigtig god tur! :)

Jeg vil sige, at terapi og evt. medicinsk behandling kan gøre en stor forskel på hvordan det er i forhold til at få børn og forberedelsen på det, udover alt det udstyr man skal have - men så længe det bliver håndteret professionelt, så synes jeg egentligt bare at I skal glæde jer - det er så stort at blive forældre.

Det kræver meget overskud især det første 1/2 år, og som nybagt far skal du også finde dig selv i en helt ny rolle samtidigt med at der foregår en masse i din kæreste i forhold til hormoner og ændret døgnrytme og søvnunderskud for begges vedkommende.

Der er mange spørgsmål, men heldigvis lige så meget der kan googles og der findes også gode bøger - er selv glad for dem der er skrevet af sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen og hendes bog: "Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt" synes jeg har gode pointer og der findes flere a la "Du skal være far" på markedet som også er gode.

Jeg blev selv mor oveni et par diagnoser og sent i livet (er 38).
Du er selvfølgelig velkommen, hvis du har flere spørgsmål.

Skrevet af Anonym, 8. marts 2018 16:32