Læs dagbog

Øv ...

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 2. oktober 2019 09:37

Ja livet er sq ikke nemt for tiden .. er stresset ..
For det første er der den der skide vandskade.. Nu går jeg og venter på en VVS mand der skal ringe ... Ja og når han engang har været her så skal vi have fat i vores egen og ikke ejerforeningens forsikring ... For der er så mange problemer for dem der er ved at få ordnet lejligheder gennem forsikringen ovre på den anden side .. det har taget flere måneder nu .
Nå men altså vil bare godt have sat det igang ... finde ud af hvor slemt det er og om vi skal have hele gulvet brækket op eller hvad?.

Suk .. synes bare det hele er op af bakke.
Ja for det første er der jo vandskaden og nu her den 13 så ændrer alle busserne her i København jo ruter og det hele bliver kaos fordi den der nye metro er kommet og ja den kommer jo slet ikke herud .
Manden får svært ved at komme hjem fra arbejde og når han skal møde tidligt er det også en kæmpe omvej han må tage .

Ja og så til Januar så ryger alle de gode kanaler på tvet .. for Yousee har jo opsagt samarbejdet med Discovery .. Så de ting jeg plejer at se ryger også .. ja ja fedt nok godt vi har Netflix ... for de kanaler vi får istedet er bare nogen dumme sportskanaler ..
Vi kan jo ikke bare skifte tvudbyder da vi bor i en ejerforening ... mega skod altså .

Ja og Radio 24/7 lukker ... det lytter manden til når han skal sove .. ej men altså ...

Nå men godt jeg kan bruge min dagbog til at brokke mig ha ha ...

Ja og jeg har fået et lidt hævet sår igen der ved arret ... tror det er pga stress det bliver rødt men det er lidt ømt men det går væk igen skal bare smøre det .

Nå men nu fik jeg lige brokket mig her ha ha så kan jeg gå over og købe lidt ind ...
Ja jeg spiser alt det forkerte og alt for meget lige nu .

Sender søde JHN mange krammer og håber du har det godt .
Ja vandskade er skod og jeg hader alt det med alle de tanker jeg har om det lige nu men jeg ved jo jeg kommer igennem det og om lidt så rejser vi heldigvis .

Øv at det var nogen gode der røg ud af Vild med dans håber da stadig du vil se det uden at blive for sur he he ..
Jeg håber også at naboerne og underboerne ikke larmer for meget ...

Nååå ja .. hende der kællingen ovre på den anden side er flyttet JAAAA .. så slipper jeg for hun render og råber på hendes hund hele tiden og at den skider på vores græsplæne .. hun flyttede åbenbart i går meget meget sent det er noget med at hun er blevet uvenner med hendes udlejer .. Men bare det at hun er væk det er såå skønt kunne selv vågne i morges og ikke stresse over hendes larm og rod .

Sender dig mange tanker søde ven knus fra Mælken .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, nogle gange kommer problemerne lige oven i hinanden - men så kan det forhåbentlig også blive overstået på én gang, ha, ej det er sgu ikke sjovt.

Jeg håber, du finder ud af det med vandskaden. Jeg ville gå helt i sort. :/

Jeg må indrømme, at jeg ikke har sat mig ordentlig ind i det med Yousee, selvom vi også har det her, men jeg skubber det bare fra mig og ser, når den tid kommer. Det er vist blevet min strategi, og det er ikke altid så godt. Men ja, det er træls, når der sker sådanne ting, som man ikke selv har indflydelse på.

Men fedt med hende naboen!! Super! Jo, altså jeg klarer også underboerne, men jeg ville ikke græde, hvis de flyttede, vel, haha. Men så kan jeg jo bare risikere noget værre, så jeg prøver at affinde mig med det.

Jo jo, jeg ser "Vild med dans", jeg er heldigvis ikke sur så længe, haha.

Jeg håber, du er ved nogenlunde godt mod på trods af besværlighederne, ven! Kan du have det godt eller bedre! Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 2. oktober 2019 18:11