Læs dagbog

underligt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 18. juni 2019 12:26

Ja jeg ville da lige skrive lidt her i dag he he ...
Er jo ved at være længe siden jeg har været her.
Har stadig ikke det store overskud .

Nå men altså sidst jeg skrev der tog jeg ind på skolen og fik snakket med nogen af de andre .
Ja der var jo *vejledning til eksamensopgaven* hmmm ja .. kald du det bare vejledning ...
Det var noget værre rod synes jeg og vores lærer var ikke til meget hjælp med den der extraopgave ... ¨Han sagde bare ja det må jeg jo selv finde på .. og så var der ikke så meget mere at snakke om .

Jeg har snakket med min veninde M hun synes altså også det er mærkeligt at vi INGEN vejledning overhovedet får til den der opgave ... det er altså ikke normalt .Alle andre steder får man vejledning og er tilknyttet en vejleder men ikke hos os .

M har åbenbart dumpet den der extraopgave så hun skal op til eksamen igen sammen med mig ... Ja men hun har ikke fået nogen feedback på hendes opgave så hvordan skal hun så vide hvad hun har gjort forkert ??.. jeg synes bare det er latterligt og ja jeg vil da lave en opgave men hvor meget gider jeg lige gøre ud af det når de er så ligeglade ...

Nå men heldigvis er der er også noget der går godt ... Mit sår er ved at hele ... Ja har gået to dage nu uden plaster og det bløder næsten ikke ... det ser også meget pænere ud nu og jeg smører det jo hver dag med den gode creme ...
Men jeg har så haft menstruation ... øv ... Ja men det er første gang jeg har blødt i flere dage men i dag er det vist slut ... Men jeg har haft rigtig ondt i maven eller mere i æggestokkene .. ja hvorfor ikke ?? ... ej men jeg gider bare ikke mere ...

Jeg burde kigge på opgaven i dag men jeg gider bare ikke har heldigvis lånt M opgave som jeg kan bruge som noter .. eller noget men jeg magter det bare ikke i dag ... er træt og har lidt migræne .

Nå men jeg vil snart ud eller noget .. se tv eller et eller andet ...

Ingeborg : ja tak for den besked .. ja det var jo en kæmpe omgang meget hårdt både fysisk og psykisk ... og klart det tager lang tid om at gå væk eller hvad man nu siger ..
Ja det ville have været fedt hvis de havde taget både livmoder og æggestokke men den sad jo lige for så de kunne fjerne den uden at tage det andet .
Jeg skal ikke til nogen kontrol men nu er jeg også ret sikker på jeg ikke får så stor en knude igen for den er jo kommet igennem rigtig rigtig mange år ... Men klart jeg holder jo øje med symptomerne .

Søde JHN :
Ja jeg var på skolen men det kunne jeg ikke rigtig bruge til så meget ha ha ... men ja jeg skal jo skrive opgaven har ikke noget valg ...

Heldigvis er mit sår jo blevet bedre ... jubiii eller noget ha ha det er skønt .

Jeg har tænkt meget på dig og har også prøvet at læse når du skriver herinde og jeg ved du er meget meget trist og vred for tiden men jeg sender dig alle de bedste tanker .
Ville så gerne kunne være der for dig men mine kræfter er bare så små lige nu jeg ved du forstår mig .
Sender dig krammer og tanker og alt det gode i livet søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det lyder da underligt, hvis I ikke får vejledning, for som du siger, er det jo også svært at vide, hvad man så gør forkert. Men jeg håber, du finder ud af det alligevel, måske du kan bruge M's opgave på en eller anden måde. Ellers må du forlange at få en eller anden form for guide til det. Ja, det er ikke nemt.

Jeg er træt i dag, så det bliver bare en kort hilsen, men fedt at dit sår har det bedre, det glæder mig! Kan du have det godt og passe på dig selv, og så skrives vi ved igen en anden dag, når der er mere overskud. Det er også varmt i dag, hva. Så bliver jeg mere sløv. :) Her tordner det, uf. :/ Pas på dig selv, min ven. Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. juni 2019 18:48