Læs dagbog

Vandskade

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 30. september 2019 09:35

Ja vi har fået en mindre vandskade hos os ... øv altså . Der kommer åbenbart vand ned til vores underbo fra et skjult vandrør ... det kommer fra under vores vandvarmer et rør måske et der går under gulvet og så løber det ned til hende .

Nå men formanden for vores ejerforening tager kontakt til forsikringen i dag ... det har stået på et par dage og i går da jeg kom hjem så fik jeg en snak med både min underbo og nogen fra bestyrelsen . Det var dejligt for jeg har ikke lige overskud til at ringe rundt alle mulige steder .. og vi skal nemlig ikke bare ringe efter en VVS mand fordi så skal vi betale og det er gratis hvis forsikringen kommer ud istedet for . Ja det skal jo bare ordnes og helst før vi rejser om en måned.

Ellers sker der jo ikke så meget .. slapper af og nyder bare at være væk fra skolen og hospitalet ... I går var vi til guldbryllup hos nogen af mandens tidligere kollegaer i Værløse . Det var meget hyggeligt til sådan noget brunch 4 timer .. og det gik også fint med at tage bussen derop vi kunne følges det meste af vejen med nogen af de andre .

Det er altid hyggeligt at se mandens nu pensionerede kollegaer og vi skal også være sammen igen om ca 3 uger til noget fødselsdag så det er jo godt nok .

Ja har ikke så meget at sige ... udover uhhh hvor det regner ha ha og jeg skal i centeret og hæve penge og købe ind .

Ja og vi har fået bestilt rejsevaluta og den henter vi i næste uge og i dag skal manden i banken og hente de Indonesiske rubis vi har tilovers fra sidste tur til Bali .

Nå men jeg skal ud og købe ind og alt det ræs ...

Jeg sender en krammer til søde JHN og nu er vild med dans jo startet .. så lige 5 minutter sidste gang ha ha .. Ja jeg håber bare du har det godt .. jeg har det ok er bare stadig meget træt og ja lidt øv med alt det her med den skide vandskade .. det kan jeg bare ikke overse ...
Pas nu godt på dig selv min ven og husk paraplyen hvis du skal ud i regnen.
Knus til dig

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Åh, det er træls med vandskade, men ja, det skal selvfølgelig ordnes. Jeg hader (HADER) også sådan noget, men godt du kan få hjælp af naboerne. Jeg håber, det ordner sig hurtigt.

Det bliver godt for dig at komme lidt væk fra det hele, når I skal på ferie, og tiden går så hurtigt, så det skal snart komme.

Ja, jeg blev også våd, da jeg gik i fitness til morgen, sikke det regnede, men sådan er det jo. Nu skinner solen. :)

Ja, men det var en af de gode, der røg ud af "Vild med dans" sidst, så bliver jeg knotten, haha.

Kan du også passe godt på dig selv, min ven. Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 30. september 2019 18:04