Læs dagbog

Svært at forklare

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 1. september 2019 14:52

Jeg skal til lægen i morgen og sygemeldes .
Har bare alle de her tanker der ræser rundt i hovedet på mig og jeg har drømt om hospitalet og operationen og det hele igen mange gange.
Jeg er bare træt ... ked af det hele . Det er bare svært at forklare til folk .

Jeg kan jo ikke komme tilbage til skolen før til Februar fordi der starter 2. Semester og ja det giver jo god mening det hele men mine dumme tanker ødelægger det bare for mig .
Jeg tænker at de måske ikke mener jeg er syg nok nu hvor såret er helet .
Men på den anden side ... jeg har virkelig været igennem meget .. altså knuden var jo 3,4 kg tung og den havde drejet min livmoder 180 grader og det er da klart jeg får de voldsomme smerter ... og jeg har jo aldrig været rigtig syg før ... eller bedt om noget ...

Jeg presser jo bare mig selv hele tiden alt skal være perfekt ... og jeg skal lære at give slip og sige det er OK ikke at være perfekt.

Er også bange for at gå helt ned med stress .. jeg har fået udslæt igen og kæmper dagligt med migræne og det er jo også en god grund til sygemelding ...

Jeg bliver også nemt mega irritabel når de idioter ovre på den anden side larmer ... både polakkerne og så dem ved siden af ... Ej men hende tøsen der hun har en hund og hun lufter den altså kun nede i vores have og det er sq ulækkert at den skider og vi skal gå og samle op efter den .. hun er jo ligeglad hun er jo lejer .. Hun har heller ikke styr på hendes hund .. Hun går hele tiden og skriger Charlie ... Charlie .... og det er både dag og nat og hun er bare en rigtig skrigekælling ... Hun kommer hjem omkring midnat hver dag og så skal hun da lige stå og snakke højt i mobil nede på parkeringspladsen og hun farer frem og tilbage på svalegangen hele tiden ...
Pyha det var rart at kunne skrive om det her .

Nå men altså ellers går det jo fint nok . Manden arbejder alt for meget og er meget træt hele tiden men på Fredag skal vi til Amager og på hotel . Det glæder jeg mig til og vi skal ud og spise kinesermad fredag.

Sender søde JHN masser af krammer og gode såler så fødderne kan hele . Ja jeg håber du har det nogenlunde selvom du har ondt og er stresset .. tro mig jeg tænker så meget på dig når det larmer udenfor . Det er bare ikke nemt det skide liv he he .

Jeg har det fint med at gå hjemme selvom dagene godt kan blive lange når manden ikke er hjemme .. Men jeg overlever .. kan slet ikke klare at gå ud mere det er ikke spor sjovt udover lige i centeret når det er nødvendigt og så ud og købe ind .

Pas nu godt på dig selv søde ven og hold ud selvom det er svært nu og pas på fødderne de skal holde hele livet he he .
Knus til dig

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, der er da god grund til en sygemelding, så når de har anbefalet det på skolen, mon så ikke lægen også går med til det. Du har jo mange ting, du kæmper med. Jeg håber det bedste for dig, og at det går godt i morgen. Forhåbentlig kan det give dig lidt ro, så du får det bedre. Det skulle jo nødigt blive værre.

Det er træls med larm, og jeg føler med dig. Ja, jeg ved jo, hvordan det er, når underboerne skændes osv. Man bliver så stresset af det. Ja, jeg ved ikke, hvad man kan gøre ved det, men jeg er glad for, jeg har mine hørebøffer.

Det bliver dejligt for dig/jer at komme lidt væk et par dage og hygge jer, det har I nok begge to brug for. God fornøjelse!

Ja, jeg skal nok prøve at passe på min fod, men der er længe endnu, til jeg skal til lægen, som måske kan hjælpe mig videre. Det går nok. Kan du også passe godt på dig selv, og så får du mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 1. september 2019 15:19