Læs dagbog

undervisning aflyst

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 2. september 2016 09:12

Åhhh ja i morges kl 8 fik jeg en sms om at religion var aflyst .... luksus .. ha ha ... Så jeg vendte mig om på den anden side så har jeg først tysk kl 12:30 ... skønt ... Ja tager afsted i skole og har allerede lavet lektier .

I aften vil jeg æde slik ha ha og måske se en film ... Gider ikke bage kage men vil købe noget chokolade og hygge med det ... Er bare mega træt og rigtig glad for jeg har en uge uden fravær ... I forhold til sidste år er det jo en stor forbedring ha ha ...

Nu vil jeg bare slappe af og lade op til skolen og så i weekenden skal jeg hygge med manden vi skal ikke noget vi trænger begge til at slappe af ... Er bare mega træt har lyst til at sove nu ha ha ....



Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ah, hvor lækkert. :) Så kunne du lige hvile dig lidt mere. Det er altid godt. :) Men flot du tager i skole til tysk, det er sgu godt gået! Ja, det er da en stor forbedring, og du kan være stolt af dig selv!

Jeg forstår godt, du ikke orker at bage alligevel, men chokolade er altså også godt. Guf guf. Jeg håber, du får slappet godt af og hygget med manden og måske set en film. Jeg ønsker dig en rigtig god weekend! Du fortjener det!

Du kan da lige nå et lille hvil mere, inden du skal af sted, haha.

God dag til dig og kram og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 2. september 2016 09:37