Læs dagbog

Træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 2. december 2017 08:40

Er lidt træt i dag ... sov bare ikke så godt i nat havde lidt ondt i maven . Bløder men det er jo ok det er jo lige omkring den 1 og ja sådan er det bare . Men ikke så fedt når vi skal ud og jeg har bare ondt .. Fryser også øv nå men det går nok . Ja ville hellere være hjemme og ligge med mit dejlige tæppe og se noget tv .

Jeg glæder mig bare til at komme hjem i aften og sove ha ha .. gider ikke mange mennesker og larm .. men er der jo bare for mandens skyld .. Ja og så får vi skibberlabskovs i dag det er åbenbart noget mandens kollega er god til at lave det er fint nok .

Jeg sender søde JHN masser af slik og kage .. Jeg kommer nok ikke herind i morgen for vi skal tidligt afsted .. Men jeg vil tænke på dig og jeg håber du hygger dig og får måske set noget julekalender . Ja du er da ikke barnlig fordi du ser det .. de er da meget hyggelige jeg ved bare slet ikke hvad der er for nogen i år og ved ikke lige om jeg kommer til at se nogen . Men hyg dig med det min søde ven og noget god skiskydning .. Knus herfra .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er tit ubelejligt med menstruation. Det er da også irriterende, når du skal ud. Men jeg håber, du får det bedre, så du kan nyde det lidt også. Måske er I allerede af sted nu. Jeg håber ikke, det bliver for hårdt for dig at være der. Ja, mange mennesker og larm, det er heller ikke noget for mig. Men jeg kan da godt forstå, du gør det for mandens skyld.

Jeg vil også tænke på dig i morgen og håbe, det går godt med din mor. Du må tænke på mig, hvis hun bliver for dum, og så kan du forestille dig, at jeg siger noget til hende. :) Nej, seriøst, jeg håber, det bliver hyggeligt.

Jeg skal i hvert fald se Pyrus, haha. Den er sjov. De andre må jeg lige se om bliver gode. :) Ja, og der er skiskydning hele weekenden, haha. Det er hyggeligt.

Kan du have god bedring med maven og god dag! Mange tanker og stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 2. december 2017 14:11