Læs dagbog

Sikke en dag !!

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 5. maj 2015 18:53

Ja det hele startede faktisk i går aftes .. Dem der renoverer her i området præsterede sent i går aftes at få ødelagt en vandledning så vi i et par timer ikke havde noget vand overhovedet .
Desuden larmede de hele natten der var en eller anden maskine der brummede højt hver ½ time .

Nå men jeg fik da sovet lidt men ikke så meget desværre . Så jeg vågnede med en vild slem hovedpine ... :-( . Nå men op og i skole og det var jo vigtigt jeg kom afsted i dag .
Det gik fint nok i skolen selvom jeg var meget træt og ør i hovedet . Vi sidder jo mest bare og lytter så det er fint nok .

Min mors lille dejlige hund Mulle skulle ind og opereres i dag da hun desværre har et hul i hornhinden ( AV !!!) . Heldigvis gik operationen fint men jeg har jo været bekymret hele dagen .

Nå men jeg er altså dødtræt .. og MEGA skoletræt ... men det er de andre altså også .

I morgen skal vi have Dansk og Engelsk men jeg ved seriøst ikke om jeg gider Dansk .
Vi skal ikke repetere eller noget vi skal bare snakke tekster IGEN !!! ... Men jeg må lige se ... Engelsk skal jeg til for jeg skal have tutor samtale .. selvom der jo ikke er så meget at sige he he ...

Nå men jeg vil i seng ... Er træt har ondt i hovedet ... tror også det er fordi det er så lummert i vejret ... ind i mellem er det bare rigtig trykkende ...

Nå ja og så har jeg hørt noget med at der er skriftlig eksamen den 26 og 28 maj men vi får de præcise detaljer i morgen ... det er spændende ...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ej, hvor træls med det manglende vand. Jeg synes altid, at det værste er, når man ikke ved, hvor længe det varer. Man kan godt undvære vand, el mm. et lille stykke tid, men det er frustrerende at gå og vente og ikke vide, hvornår det ender.

FLOT du kom i skole på trods af manglende søvn!

Åh, stakkels lille hund da. Godt at det gik godt. Ej, men det må have været slemt at gå og vente på!

Jeg håber, det går godt i morgen!
Knus og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 5. maj 2015 19:05