Læs dagbog

En tiltrængt fridag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 6. december 2016 11:46

Jaaa jeg har fri fra matematik i dag så jeg holder helt fri ... Jeg tager jo IKKE med på museum er jo syg og gider ikke rende rundt på et koldt museum he he .
Nu er der jo ikke meget skole tilbage i år heldigvis jeg trænger også til at slappe af.
Skal kun i skole Onsdag Fredag Mandag og Onsdag i næste uge og kun til tysk det er sååå fedt ...

Ja jeg er stadig mega snottet ... og jeg har et kæmpe forkølesessår på min overlæbe addd og det gør ondt når jeg griner ha ha .. så revner det ... Nå men nu kan jeg jo slappe af og passe mig selv ingen stress .

I dag skal jeg bare slappe af og hygge ... se venner på netflix og måske spise noget lækkert men jeg er ikke særlig sulten. Ikke engang efter julekager ha ha ... Har heller ingen penge så det er jo nemt nok ... skal kun lige købe ind til aftensmad ...

Sender søde JHN en hel spand fyldt med juleslik af den bedste slags ... Du har fortjent det nyd det bare søde ven og tak for du er dig og er min ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ej, hvor dejligt med en fridag, det har du da også behov for, når du er syg stadigvæk. Træls med det snot! Men nu kan du da tælle dagene ned og se frem til ferien. Det bliver dejligt for dig!

Ih altså, du må være syg, når du ikke engang har lyst til at spise, haha. Ikke engang julekager! Ej, men ven altså! Ja, men det er selvfølgelig praktisk nok, når du heller ikke har penge til det. :)

Tak for spand med slik! Jeg ved ikke, hvad jeg skal sende tilbage, men måske snotklude, haha. Nej, varm kakao med flødeskum! Masser af det! Du har også fortjent noget guf!

Rigtig god bedring til dig!
Mange tanker og en krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 6. december 2016 17:05