Læs dagbog

Meget stille dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 8. december 2017 17:10

ja jeg har ikke lavet ret meget i dag ... er bare totalt udmattet ... bløder alt for meget øv og jeg får også næseblod .. Ja men ok jeg skal jo ikke så meget lige pt .

I går ringede jeg *naivt nok* til mandens tante er jo meget længe siden jeg har hørt noget fra hende udover at hun ringede i Søndags hvor vi var hjemme hos mor . Åh men altså .. hun er jo lidt belastende .. hvorfor laver du ikke and juleaften ?? hvorfor tog i ikke den og den bus da i skulle hjem fra jeres venner og pladder pladder pladder ..Hun kunne heller ikke forstå hvorfor vi ikke inviterer min mor på restaurant 2 juledag fremfor at hygge hjemme. Ja og så blev hun lidt sur over jeg ikke kunne huske noget familie jeg kun har set en gang på 13 år til en familie fødselsdag .. ej men altså hvorfor tror du jeg ikke gider ringe til dig??? ... Nå men jeg gider hende bare ikke så meget .

I dag snakkede jeg med min mor og hun har bestilt smørrebrød til 2 Juledag og hun glæder sig rigtig meget .. føler vi er på vej til at få det rigtig godt igen og hun siger også hun elsker mig og at det bliver så hyggeligt at komme ind til os .Det bliver rigtig godt så bager jeg måske nogen småkager eller køber noget lækker kage . Er ikke stresset over det slet ikke det er jo bare en dag .

Jo forresten i går så jeg at vores bibelkundskabs lærer havde lagt en *prøve eksamen* ind altså spørgsmål vi kan få til eksamen .. det ser ikke vildt slemt ud og jeg kan jo sidde i juledagene og øve mig på det og sætte mærker i min bibel ... Det er jo bare super fedt de gør det og det er ikke noget der er helt uoverskueligt nogen af spørgsmålene kan jeg sagtens svare på og andre kan jeg jo undersøge .. selvom det jo ikke lige er de samme vi får men så jeg har en ide om hvor jeg skal kigge henne i bibelen .. de er bare gode de to lærere .

Sender søde JHN masser af krammer og lys og store kæmpe snaske kager så du bliver helt klistret ha ha .. Jeg håber sådan du har haft en dejlig dag .. jeg har bare ligget i sengen jeg kan ikke noget når jeg bløder ... men det går nok jeg skal jo ikke nå noget før næste uge ... Hav det nu godt min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da træls for dig, at du bløder så meget, så du nærmest ikke kan komme ud af døren. :/ Vi må da håbe, at det snart holder helt op.

Hm ja, den tante! Hun er da vist for viderekomne. Måske keder hun sig, når hun har sådan et behov for at skælde ud hele tiden. Ja, lad være med at ringe til hende så tit, så må hun jo selv om det!

Det er dejligt, at det går bedre med din mor igen. Måske har hun alligevel tænkt over det? Hun har nok heller ikke lyst til at være uvenner, eller at du skal gå og være ked af det. Forhåbentlig har hun lært lidt af det! Det skal nok gå fint i julen, ja det er jo bare jul, det behøver ikke være så fint, det skal bare være hyggeligt.

Det lyder godt med eksamen, så skal du nok klare det! Er det en eksamen, hvor I kan sidde hjemme med det, eller er det sådan en almindelig mundtlig eksamen?

Uha, jeg elsker at blive klistret af kager, så tak for det, haha. Jeg håber, du får det bedre snart, så du kan komme ud i livet igen! Pas godt på dig, ikke. Skal jeg sende nogle brunkager? :) Mange knus og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 8. december 2017 18:11