Læs dagbog

Har det ikke godt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 11. december 2018 12:50

Jeg har det bare ikke godt i dag .. er ked af det og træt af det hele og er mega sensitiv. Jeg er i skole i dag men jeg har mest bare lyst til at gå hjem får ikke en skid ud af det i dag .
Vi snakker argumentation og det er dødens pølse . Det er meget af det jeg har haft på HF og folk der sidder og diskuterer alt muligt og intet ,, ej jeg orker det bare ikke .

Nå men jeg får da skrevet dagbog ha ha … og mine to veninder er jo gået her i frokostpausen så nu sidder jeg bare her alene .
Jeg har fri kl 14 og så vil jeg bare hjem og stresse lidt af .
Var seriøst bare ved at græde i morges havde det så skidt .
Men jeg gider bare ikke mere fravær det stresser sq også men jeg kunne faktisk godt holde en fridag mere ha ha .

Min fod er bare fucked up .. den gør såå ondt .. det dunker i den og jeg skal jo gå op og ned af trapper … ikke spor fedt .

I morgen der får vi ny opvaskemaskine og de kommer mellem 7 og 12. Det er fint nok jeg er jo hjemme og skal bare slappe af og hygge mig . Jeg skal også ud og se på julegaver i morgen . Eller også gør jeg det Fredag hvor jeg også har fri .
Jeg håber lidt jeg kan gå tidligt hjem Torsdag for jeg orker seriøst ikke klip og klister .

Jeg har bare lyst til være hjemme og se Netflix og pleje min fod kan slet ikke koncentre mig .. er bare ked af det hele .

Jeg sender søde JHN masser af krammer og god julekarma eller noget ha ha og du er velkommen til at få noget af mit juleslik for det plejer jo at holde længe og manden opdager jo nok ikke at der forsvinder lidt . Ja livet kan være hårdt men kage er godt ha ha ja jeg ved ikke hvad jeg skal sige i dag …
Knus til dig min ven og hold ud i morgen bliver meget bedre .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Hvor synd for dig at du har det så skidt i dag, min ven. Ja, bare du kunne gå hjem og slappe af og pleje din fod. Men du har heldigvis snart fri, det skal nok gå. Ja, det kan være svært at koncentrere sig, når man har det skidt, det kender jeg godt. Men du har jo en god pointe i også, at det stresser med mere fravær. Ja, pest eller kolera.

Måske skal du hvile din fod i morgen og så vente med at trave rundt og kigge på gaver? Jeg skal også have købt, og jeg orker ikke, haha.

Jeg håber, du klarer den sidste time, og så kan du hvile dig og slappe af i morgen. Det skal nok gå, min ven. Du klarer det!

Ja, kage og slik, det holder. Haha. Lad os få masser af det!

Kan du nu passe godt på dig selv og din stakkels fod. Masser af gode tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 11. december 2018 12:57