Læs dagbog

Han kom hjem

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 14. januar 2017 12:41

Jaaaa manden kom hjem i går ... Han landede lige omkring kl 19 ... Det var sååå dejligt at se ham igen .. Jeg kunne dårligt nok kende ham for han havde købt en ny hue ha ha og den var trukket godt ned om ørene.

Nå men han var jo klart nok meget træt da han kom hjem . Det var jo også lidt vildt at der både var problemer på udvejen og hjemvejen. Men det var bare vildt dejligt at få ham hjem og høre om alt det han havde oplevet .
Vi tog en taxa hjem og så pakkede han lidt ud og han havde købt en stor pude formet som et hjerte til mig nååå hvor sødt.
Ja og omkring midnat gik vi i seng og han sover endnu han var sååå træt .

Nu vil jeg bare hygge og slappe af er træt og har mega hovedpine i dag... øv ... men godt jeg ikke skal noget i dag .

Sender lige en vinterflødskumshilsen til søde JHN .


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Nårh, hvor er det godt, at manden endelig er kommet hjem! Det må have været virkelig dejligt at se ham igen. :) Det har sikkert været en spændende tur for ham, selvom selve rejsen var fyldt med udfordringer. Og så havde han endda købt en gave til dig, nårh hvor sødt. :)

Jeg håber, I hygger jer i dag, hvis han altså er stået op, haha. Træls med hovedpinen dog. :/ Jeg håber, det snart går over. Du får nemt ondt i hovedet, men måske har du også været lidt stresset over, at manden ikke kom hjem? Kroppen kan jo godt reagere så. Men nu kan du i hvert fald slappe af omkring det, og så håber jeg bare, at du snart bliver frisk igen!

Tak for flødeskum, haha. Jeg er så propmæt af alt muligt, jeg har spist i dag. Forfærdeligt. :) Du får en ... pizza tilbage, haha. Kan du passe rigtig godt på dig selv, min ven!
Stort knus og mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 14. januar 2017 14:50