Læs dagbog

Spændt/stresset

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 14. december 2017 16:44

Ja så er det i morgen der kommer den der dumme græsk prøve. Ja gider ikke .. skal jo ikke bruge det til noget . Det er jo ikke engang en eksamen eller noget det er bare fordi vi ikke har været til undervisning og har afleveret alle opgaverne ... Nå men jeg glæder mig bare til den er afleveret ...

Ja det er godt jeg har min veninde som jeg læser med . Vi er 4 piger eller faktisk 3 den sidste hun har ikke læst med os eller noget men det er en vi gerne vil hjælpe med at bestå . Men altså jeg arbejder sammen med min veninde og så må de andre selv byde ind med noget . Nu skal vi 3 mødes i morgen og så må vi jo ligge en plan for det hele .
Ind til byen og så ind i studenterhuset der er en god atmosfære der og vi kan enten sidde nedenunder hvor der musik og cafe eller gå ovenpå hvis vi skal have lidt ro til at læse .

Det er meget bedre derinde fremfor ude på Campus hvor vi ikke må grine eller snakke eller trække vejret ha ha ... Men indtil jeg har set opgaven og ved hvor meget vi skal nå så stresser jeg altså lidt .. kan ikke koncentrere mig om noget lige nu og går bare og venter ..

Sender søde JHN masser af julehygge kage og slik og ro og fred ingen larmende naboer eller folk der tillader sig at hoste ha ha .. Ja jeg håber bare du har det godt og jeg vil tænke på dig de næste par dage jeg ved ikke hvor meget jeg får tid til at skrive her men jeg skal nok give lyd fra mig søde ven .

Ja og lige en god nyhed min *reservemor* er nu så rask at hun kommer hjem i dag eller morgen og kan fortsætte genoptræningen derhjemme det er bare så dejligt vil også ringe til hende en af dagene har tænkt så utroligt meget på hende og hendes familie.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da træls, at du skal skrive opgaven, når du ikke skal bruge den til noget, men du skal bare have det overstået. Jeg kender godt det med ikke at kunne være i ro, før man ved, hvordan det hele kommer til at se ud. Jeg håber, det bliver bedre i morgen.

Det er godt, at I er nogle stykker, der kan skrive den sammen. Du må se, om de sidste vil være med, eller det bare bliver dig og veninden. Men foreløbig skal I altså mødes de tre af jer, kan jeg forstå. Jeg håber, I kan arbejde godt sammen, så det bliver et fint resultat.

Pøj pøj med det!!!! Jeg vil tænke på dig og glæde mig til at høre om det.

Nej, hvor dejligt at høre med din reservemor, det er da gode nyheder, selvom hun fortsat skal genoptrænes osv. Ja, du må da lige ringe til hende så.

Kan du have det godt og passe godt på dig selv. Det skal nok gå fint! Mange tanker og julekram og masser af brunkager fra jhn

Skrevet af JHN1, 14. december 2017 17:28