Læs dagbog

bare øv

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 16. februar 2019 11:03

Ja jeg har det bare øv .. feber og hoster ... hele tiden .. Er bare træt af det .
Ja og manden var rigtig syg i går ...Han hostede rigtig meget så jeg var oppe om morgnen og lave lidt te til ham inden han (selvfølgelig) gik på arbejde .. men han kom tidligt hjem og det var jo dejligt .

Ja vi fik kinesermad i går fordi de har en lækker suppe som var god for manden .. han gik også bare tidligt i seng den stakkel han er alt for træt og stresset .

Ja og jeg kan slet ikke overse skolen på Mandag ... Men jeg ser lige tiden an i morgen.
Jeg har det også sådan at jeg *gemmer* mit fravær til hvis jeg er syg .. Ja så jeg bruger det ikke på pjæk eller noget men som nu her hvis jeg virkelig er syg.
Men jeg går måske i skole Mandag og så bliver hjemme Tirsdag .. For Tirsdag er ikke så vigtig ... Må se hvordan jeg har det .

Ja jeg sender søde JHN masser af krammer og tanker håber du har det godt ... Jeg har bare INTET overskud desværre lige for tiden men jeg tænker tit på dig og husk nu at passe på dig selv søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja det lyder da rigtig træls. Det er jo årstiden, som man siger, og så er du jo nok stresset og reagerer derfor med sygdom. Ja, du må lige se, hvordan du har det, og om du kan komme i skole i næste uge. Det dur jo heller ikke, hvis du tager af sted også bliver mere syg.

Men jeg ønsker dig og manden rigtig god bedring, søde ven. Prøv at forkæle jer selv, ja og få noget god mad osv.

Jeg tænker også på dig, og jeg ønsker alt det bedste for dig, min ven. Kan du nu have rigtig god bedring. Det skal nok blive bedre igen, det gør det altid. Mange tanker og varme knus til dig fra jhn

Skrevet af JHN1, 16. februar 2019 13:17