Læs dagbog

hjemmedag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 17. april 2018 15:36

Jeg er bare hjemme i dag .. heldigvis skal ingenting .. jo ok jeg har vasket lidt og set tv ha ha .. og siddet ved computeren .
Ja magter ikke ret meget bløder stadig men ikke så meget som før det går altså op og ned hele tiden .

Jeg har været ude og købe ind til kyllingeburger i aften mmm det havde jeg bare lyst til .

Ja i går kom manden hjem med gode nyheder.
Han har fået en bonus ude på arbejdet så nu kan det være vi snart kan købe en ny sofa. Det er fedt . Vi har haft den samme sofa i alle de år vi har kendt hinanden og manden havde haft den i flere år før han mødte mig så den er da mindst 20 år nu . Men vi sparer jo op til alt og det er fedt nok .

Ja mere er der vist ikke at sige i dag er bare træt af at have ondt håber snart på lidt bedre tider .

Sender søde JHN masser af tanker og krammer og fred og ro . Fedt hvis du får lidt god mad det har du vist brug for ellers kommer du bare herind så laver jeg noget til dig ha ha .. Ja tænker tit på dig og håber bare du snart får det bedre og får lidt mere overskud .

Ja ja 5 minutter efter jeg skrev mit indlæg fik jeg lige to *anfald* ha ha så kan jeg da lære det .. nå men jeg håber da snart det er slut det her .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da godt, at du bare kan være derhjemme og slappe af, når du stadig bløder. Det kan godt være bøvlet at være ude, når man har det sådan.

Mmmm, kyllingeburger det lyder godt, kan jeg nå det endnu, haha? Nej okay, jeg har også fået lidt ordentlig mad i dag, så det er fint nok. :)

Nej, hvor dejligt med sådan en ekstra bonus, så I kan få jeres nye sofa. Ja, det er da også fornuftigt at spare op, så man kan betale kontant. Det er det bedste. Men nu er den sofa da i sigte. :) Fedt!

Tak min ven, jeg tænker også på dig og på, hvordan det går, og om du er spændt på den nye uddannelse og sådan noget. :) Jeg vil også bare gerne, at du har det godt!

Kan du nu have det bedre - har du stadig ondt i maven, eller er det gået over?

Mange tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 17. april 2018 18:01