Læs dagbog

Ren afslapning

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 18. november 2017 16:42

Ja jeg slapper af i dag . Det er Lørdag og jeg skal ingenting . Ja er bare træt ... Nyder bare en dag uden at tænke på skole og lektier.

Ja næste uge vil jeg jo mødes med mine veninder Mandag og snakke Græsk grammatik ha ha .. Ja og Tirsdag er det valgdag så der bliver jeg jo bare hjemme kan mærke jeg slet ikke orker skolen lige nu .. Men det er jo fedt nok kan bare sidde hjemme og kigge på tingene .. der er ikke noget med at de holder øje med hvem der kommer og ikke kommer altså udover Græsk . Der skal man jo være der mindst 75 % ellers skal man tage den prøve jeg skal tage til December .

Seriøst jeg glæder mig til det er slut der ... Jeg har det slet ikke godt på skolen .. føler jeg drukner og får det fysisk rigtig skidt ..
Ja lorte skole ha ha ...

Nå men jeg vil hygge med manden glemme det hele .. tænde en masse lys det gør mig så glad når det er mørkt udenfor. Ja elsker alle lysene i julen .. hyggen og god mad og slik og kage ... Ja og nyde livet med min dejlige mand der passer så godt på mig .. ja sidder og høre lidt glad julemusik ha ha .. og drikker en kop te .. så er livet sq dejligt for mig .. lukket ude af den dumme verden ..

Sender søde JHN en boble du kan sidde i og gemme dig og ingen larm og stress kan komme ind til dig søde ven . Ja juleslik har jeg ikke så meget af .. bruger jo mine penge på mad til mig og manden ha ha og slik er sq alt for dyrt .. men jeg har lidt småkager og nogen romkugler . Men pas nu godt på dig selv søde ven og husk du er en superstjerne i det mørke hav .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da dejligt med afslapning. Ikke tænke på den dumme skole, men bare hygge dig. Jeg kan godt forstå, du ikke orker det, når du jo på en måde allerede har taget afsked med Uni. Så er det heller ikke rart at komme der.

Du skal nok klare prøven i græsk. Du læser jo sammen med veninderne, og I skal nok få styr på det. Og ellers går verden heldigvis ikke under alligevel. :) Men jeg ønsker det bedste for dig!

Ja, det er godt, at du har din mand til at passe på dig, og jeg vil også gerne passe på dig, det ved du. :) Haha hører du julemusik allerede, det er hyggeligt. Ja, det er dejligt med alle lysene, det kan jeg også godt lide, men ellers er jeg ikke vild med den her tid, haha.

Ja, du har ret, slik er alt for dyrt, men jeg er afhængig af sukker, haha. Så jeg bruger flere penge på slik og mindre på mad, så smart ... eller ikke, haha. Du er heldigvis klogere! ah, romkugler, det er også godt, mmmm. Men ikke småkager, dem på du gerne beholde, haha.

Jeg håber, du får en god aften og en god dag i morgen. Kan du passe godt på dig selv. Du er en rigtig god ven, og du skal have det godt! Mange varme tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. november 2017 19:19