Læs dagbog

Belastende

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 19. april 2019 15:28

Jeg er træt af mine dumme sår på maven ... De gør ondt og de vædsker og det ene blødte lidt i dag tror det er fordi jeg har hostet rigtig meget og nyser ha ha ... Ja og jeg er træt af jeg ikke bare kan gå i bad og nyde det .. Jeg skal først have plasteret af .. ( det gør lidt ondt) og så i bad og skylle grundigt .. og så tørre og så ligge ren forbinding på . Ja og det tager lang tid .

Ja jeg brokker mig nok meget men jeg er bare træt og øm .. og ked af det ... Ja bare øv og jeg skal ind og snakke med skolen på Tirsdag håber det går bedre der .

Nå men det er jo dejligt vejr men der er pollen i luften så jeg nyser bare hele tiden ja men det går nok jeg har nogen piller heldigvis.

På Tirsdag skal jeg ind og snakke med skolen ... Ja jeg er jo helt tabt der .. og håber måske på jeg kan starte helt forfra .. altså på første semester ..men det må jeg snakke med dem om på Tirsdag.

Onsdag skal vi holde generelforsamling her i boligforeningen .. Det er jeg glad for der er mange ting jeg gerne vil tage op .
Vi gider ikke gå og samle op efter polakkerne når de smider deres skodder og affald over det hele .. og at de står og glor ind i vores stue lige ovre på den anden side ... Ja og når de griller så ligger der alt muligt lort på jorden og grillen står beskidt midt ude i haven og det flyder med papir og bakker og alt muligt .

Ja og der er nogen der har en hund og den skider i haven det er fandme ulækkert ... så vi kan ikke bare sidde ude i haven vi skal se os for hvor vi går fordi der er hundelorte over det hele .. klamt ...

Sender JHN masser af krammer og håber du nyder solen og varmen . Ja jeg har ikke så meget at sige er dødtræt .. fylder mig med piller hele tiden ... og æder is og slik ha ha og lidt mad ... Ja magter jo bare ikke noget.

Jeg skal bare ind på skolen på Tirsdag og snakke om hvad vi kan finde ud af så jeg ikke mister min SU .. og jeg har jo mine papirer med og kan jo også vise dem mit grimme ar ha ha ... men håber vi finder på noget sammen .

Ja er godt nok træt af polakkerne de står ude på svalegangen og kan glo lige ind i vores stue det dur bare ikke mere ... Ja jeg håber dine naboer skal på en meget lang ferie eller noget ha ha ...

Håber du har en god dag pas nu godt på dig selv søde ven . Knus fra en træt Mælken.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da også irriterende, at det tager så lang tid, men det gør sådan noget jo. Men når du er ovre det, så bliver du forhåbentlig glad for, at du fik operationen, for det var jo heller ikke til at holde ud at have så ondt. Jeg håber, sårene snart er helt helet op!

Okay ja, så håber jeg, at I finder ud af noget ude på skolen. Ja, jeg tænkte også på i går, om du evt. kunne tage det om, for du er jo gået glip af meget de sidste uger. Jeg håber det for dig, så du kan få en frisk start!

Ad, hundelorte, det er bare klamt. På et tidspunkt var der også en hund eller også en kæmpe kat (hvad ved jeg), der sked meget i min have, selvom der er hæk til de fleste sider, det var SÅ ulækkert. Ja, det skal da stoppes, så I kan bruge haven. Og ja, polakkerne lyder ikke til at have megen opdragelse med hjemmefra, men det kan I måske lære dem, hvis I står sammen. Pøj pøj med det i hvert fald!


Så håber jeg, at du trods alt nyder påsken og det gode vejr. Jeg er også startet på diverse høfeber-medicin, ja der er glæder og også ulemper ved denne årstid.


Kan du nu passe godt på dig selv, søde ven, og du skal nok snart blive helt frisk igen. Det er træls lige nu, men det bliver bedre! Du får mange tanker og varme knus fra jhn - som spiser slik. :)

Skrevet af JHN1, 19. april 2019 17:20