Læs dagbog

Lettere forvirret

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 20. januar 2017 11:27

Åhhh ja så er det weekend hvor er det bare skønt og jeg nyder fred og ro nu .
Det har været en god men mega travl uge ja skolen den tager jo meget af min tid og mine kræfter.
I Onsdags var jeg til *værksted* for os der skal skrive SSO ... ja det var sådan noget hvor vi fik noget information om SSO men altså det meste vidste jeg jo i forvejen .
Det eneste jeg var usikker på var det der hedder *Abstract* hvor jeg skal skrive et resume på engelsk af min opgave .
Det fik jeg så svar på og så smuttede jeg bare hjem .

Det har været lidt underligt denne uge ... Vi har haft fri fra Tysk både Onsdag og Fredag fordi klassen skulle skrive opgave så jeg havde bare fri det var rigtig godt .
Ja og billedkunst er stadig skod ha ha vi skal lave et kolonihavehus i pap ... ej og vi skal inspireres af et underligt hus en eller anden designer har lavet ... nå men jeg har været der hele ugen så det er jo fint nok .

Men nu er det weekend og jeg skal slappe af og hygge med manden ... er ok tilfreds med ugen men jeg er bare helt udmattet når jeg kommer hjem fra skole og jeg sover rigtig meget ha ha ... men det er ok jeg har været afsted meget denne uge og jeg har fået lavet mange ting i skolen .

Sender søde JHN mange tanker jeg ved hvor svært du har det og du kæmper men husk du er en superstjerne og lad os æde nogen fastalavnsboller og hygge lidt og glemme det hele .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ah ok, det var et skriveværksted til hjælp til opgaven. Se, den havde jeg slet ikke fanget, haha. Men nu er jeg med. Tak for det. :) Godt at du fik hjælp til det, du var usikker på. Så er der styr på det!

Ja, det er da dejligt, at det er weekend. Det må være rart for dig efter en hård uge. Og du har endda været der til billedkunst, så du kan slappe af med rigtig god samvittighed. :) Et hus i pap, hurra. Haha.

Det er en god ting, når man er tilfreds med sin indsats, og hvordan ugen har været. Du kan også være mere end tilfreds. Jeg synes, du gør det super godt!

Så står den på afslapning og hygge, og det har du mere end fortjent. Jeg synes virkelig, du er sej, at du klarer skolen så godt. Jeg håber, det også vil gå godt med opgaven, når du når dertil!

Ja, masser af fastelavnsboller, så kan det ikke gå helt galt, haha. Du kæmper også, og jeg ved, du også har det svært! Vi må støtte hinanden, og så skal det nok gå. Det skal det!

Kan du have en rigtig god weekend og få slappet godt af!
Mange tanker og masser af kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 20. januar 2017 17:39