Læs dagbog

Underholdende

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 20. februar 2019 12:49

Jeg slappede godt af i går .. hyggede mig bare det var dejligt . Jeg hoster heller ikke så meget i dag men jeg har stadig feber og jeg har lidt ondt i maven fordi jeg bløder lidt igen øv altså . Nå men jeg håber snart jeg får det lidt bedre . Men dejligt bare at være hjemme og slappe af .

Nå men igår så fik jeg sådan en gruppebesked på Facebook. Det var fra A og nogen andre der åbenbart ville lave den der felt opgave.
Ja det var fint nok jeg skal jo ikke med for jeg ligger syg .
Nå men A og en der hedder E kom næsten op og skændes .. he he .. ej men det var noget med at A ikke gad det og det foredrag ( de skulle ind til Scientology åbenbart) . Ja og hun ville hverken det ene eller andet ... og hvis de andre gik før hende kunne hun ikke lide at gå derfra alene ja hvorfor fandt jeg aldrig ud af .
Men det sluttede jo bare med at A ikke ville med det er sjovt så mange undskyldninger hun altid har for alt ... Ja men det var bare sjovt at følge med jeg sagde jo ikke noget ha ha .

Nå men ellers sker der jo ikke så meget jeg ligger bare her og glor .. og hoster .. det er skod .. og jeg sover rigtig meget .. er da dejligt jeg har en god seng at sove i .

Sender søde JHN mange tanker . Synd du har det så skidt jeg håber snart du får det lidt bedre ja jeg har ikke så meget at byde ind med men det kender du jo godt og du behøver skam ikke skrive hvis du ikke orker det jeg forstår dig godt søde ven .
Pas nu godt på dig selv .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Haha dejligt at du trods alt er positiv - at det er en god seng, I har. :) Ja, det er da altid noget! :)

Ja, man kan godt grine lidt af andres skænderier nogle gange, eller ryste på hovedet over at de gider. :) Men godt at du holder dig udenfor.

Nej, jeg har heller ikke så meget at sige i dag, ja så det kender jeg godt, men jeg ville alligevel lige sende dig en lille hilsen. Jeg er på vej i seng. :) Kan du have det meget bedre og passe godt på dig selv! Mange varme tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 20. februar 2019 18:57