Læs dagbog

Juleferie

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 20. december 2017 08:54

Ja jeg holder ferie nu .. i Mandags var jeg hjemme hos min veninde og vi fik alle 3 lavet vores latterlige eksamensopgave hvor fedt er det lige ??? ..... Vi knoklede en hel dag og hjalp jo hinanden . Det er så godt jeg har dem og vi sad bare og totalt svinede vores lærer til det var så fedt . Hun er da en total nar .. og så ringede vi ind til skolen for at spørge om noget med opgaven og de skældte os jo nærmest ud .. og vi var jo idioter og pladder pladder pladder ... Ja og så senere på dagen så skrev vores lærer på skolens intranet ..
Ja ej i må undskylde jeg har lagt opgaven for sent ind pladder pladder og nu udsætter vi afleveringsfristen ... og ja jeg rejser altså på ferie i morgen men skal nok svare på min mail hvis i skriver til mig ... dumme kælling seriøst ... man *glemmer* sq ikke en eksamen ...

Nå men altså vi har lavet eksamenen nu og vi afleverer den senere ha ha .. så skal vi aldrig se på den kælling mere ... Ja og i morgen der vil vi gå på cafe sammen og fejre at vi er mega seje og vi har hinanden .

I dag skal jeg ud og købe lidt ind til julen ... lidt smågaver og noget af det mad der kan holde sig . Ja skal jo igang ha ha .. men gider ikke centeret føj .. mange mennesker og masen og skubben ... tager måske hen et andet sted hvor der ikke er så mange ... Ja orker ikke det center nu hvor de har udvidet det .

Sender sødeste JHN mange krammer håber du hygger dig med alt dit slik ha ha .. og måske naboerne ikke larmer for meget .
Ja jeg tænker meget på dig her i julestressetiden jeg vil bare passe på dig søde ven . Sender dig et par poser mere slik ha ha.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt opgaven er klaret, så kan du holde ferie. Jeg håber, I får den godkendt, eller hvad den nu skal. :)

Jeg synes også, du er sej, at du har klaret det. Godt gået.

Her er der ikke noget mad, der kan holde sig. Det ryger lige ned i skrutten, haha. Nej okay, det er vist slik, jeg tænker på. Jeg håber, du fik handlet ind.

Mange tanker og krammer fra jhn og tak for slik :)

Skrevet af JHN1, 20. december 2017 15:54