Læs dagbog

Skod skole

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. marts 2017 10:28

Ja undskyld jeg gider bare ikke skolen mere ... det er for kedeligt og jeg bliver sååå træt af det hele .
Ja jeg synes bare det er kedeligt og jeg pjækker fra matematik i dag .. Jeg får ikke en skid ud af det he he .. ej jeg er ikke sur jeg er bare lidt træt af det hele .. og nu vil min lærer gennemgå noget vi slet ikke skal til eksamen i istedet for at repetere det vi har haft .
Nå men jeg tager til billedkunst for der har jeg jo meget fravær og jeg kan bare sidde og gemme mig lidt i gruppen .

Ja jeg er bare træt af skolen .. godt det snart er slut .. Ja og nu er der ikke lang tid til påskeferien den starter så vidt jeg kan se allerede den 6 April lige efter terminsprøven og så skal vi jo ud og rejse.

Ja jeg brokker mig ha ha men sådan er der mange der har det i skolen nu ... og jeg skal bare overleve ... Er jo sikker på jeg vil læse Teologi næste år det bliver da bedre nye lærere nye fag og nye klassekammerater .

Men jeg må hellere komme afsted ... Ja det er fint nok og i morgen kan jeg jo sove længe møder først kl 12:30 .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN ja livet er sq hårdt lige nu men vi klarer det os to det er jeg sikker på .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, du er da blevet meget skoletræt, men det er meget naturligt, synes jeg. Du har det jo ikke vildt godt, og så er der al stressen med lektier og mere eller mindre sjove lærere. Så jeg forstår da godt, at du bliver træt af det.

Det bliver nok rart for dig at starte på en frisk med et nyt studie. Så håber jeg, at det er nogle gode lærere og studiekammerater. Og lektierne bliver måske nemmere, når det er noget, du er interesseret i.

Det bliver dejligt med påskeferie. Ja, der er jo ikke længe til nu. Så kan du lade op til det sidste træk. Og så skal du nok klare resten bagefter. Jeg synes, du er sej. Du har snart klaret tre år, ikke? Det er vildt godt gået!

Kan du nu passe på dig selv og sove rigtig godt. Jeg har først fået skrevet til dig nu, jeg har lavet noget hele dagen, haha. Nej, det passer ikke, jeg har også set tv. :)
Mange tanker til dig og et stort kram tilbage fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. marts 2017 20:52