Læs dagbog

Ja ok ...

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. april 2017 11:13

Jaaa nu er det weekend og jeg vil slappe af ...
Jeg er bare mega meget træt ... Ja skolen tager bare alle mine kræfter lige nu ... Men !!! der er lige det at nu er det snart slut ...

Ja i går fortalte min billedkunstlærer at på Torsdag faktisk nok er sidste dag med billedkunst .. Ja det er der vi skal *fremlægge* vores eksamensprojekter og vi skal åbenbart også snakke eksamen der ..
Ja det var lige lidt af en overraskelse da alle de andre fag først stopper den 16 maj .
Men som han siger han har jo ALDRIG aflyst noget og det er jo rigtigt nok og det er noget med at der er nomineret extra timer til hvis nu læreren bliver syg eller noget .
Men vi skal så snakke eksamen på Tirsdag og så ordne vores eksamensprojekter ...
Ja ok ... så ingen repetition men ok vi har jo 48 timer til eksamen og så kan man jo nå at kigge på tingene der .. og alt ligger jo på nettet så det er fint nok .

Ja på den ene side er jeg glad fordi så slipper jeg for de kedelige timer men på den anden side rykkede eksamen lige pludselig meget tæt på .. og enden på skoleåret ...
Ja over alt på skolen hænger der også plakater med translokationen som jeg vil med til ... Ja ligesom for at få sat et punktum for alt det jeg har været igennem på denne skole.

Ja jeg har også kigget på studenterhue men ved ikke om jeg gider bruge så mange penge på noget jeg ikke skal bruge til hverdag. Det er jo heller ikke så vigtigt .

Ja og nu er det weekend og i dag slapper jeg af så må jeg se på mit *eksamensprojekt* i weekenden .

Jeg trænger bare til en rigtig hyggedag og i dag har vi jo ikke Tysk fordi Tyskholdet rejser til Berlin ... Det er skønt .

Nå men jeg vil ud og købe lidt godt til mig selv og hygge lidt ... Ja bare købe lidt guf og måske en god kage ikke noget billigt bras ha ha .

Sender søde JHN en kæmpe krammer og pas nu på dig selv .. Du er altså en superstjerne tro det eller ej jeg er så taknemlig for din støtte gennem alle de år her . Du er en rigtig dejlig ven og vi har da fået nogen gode grin og alvorlige snakke gennem årene os to .

Ja god weekend nu vil jeg ud og købe slik ha ha vi ses .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Hej søde ven. :) Ja jubi weekend for dig! :) Det bliver dejligt for dig at kunne slappe lidt af igen, selvom der selvfølgelig er lektier og projekter. Så på torsdag er sådan en slags prøve-eksamen, så læreren kan se, hvad I har lavet, eller hvordan? Det er fint, at det snart er slut med billedkunst, men jeg kan godt følge dig mht, at så er det hele snart slut, og det er også lidt skræmmende.

Det skal nok gå fint med eksamenerne. Jeg tror, du kan nå at få godt styr på det. Men ja, du bliver selvfølgelig nervøs, det er jo naturligt, men jeg er nu sikker på, det nok skal gå godt. Det plejer det jo også, tænk på det. :)

Ja, du skal da med til translokation. Om du skal have en hue, ved jeg ikke. Det kunne måske være sjovt, men ja, jeg har også hørt, at de er ret dyre. Jeg fik en lille bitte hue til opslagstavlen af en veninde, haha. Måske kan du give dig selv en anden ting, som du bliver glad for og får brugt, og så kan det være symbolsk for, at du har klaret skolen?

Jeg håber, du har hygget i dag med guf og ordentlig kage, haha. Ja, nogle gange skal man bare have noget kvalitet.

DU er også en super dejlig ven, og jeg er så glad for at have lært dig at kende. Jeg tænker tit på dig, og ikke kun når jeg går forbi VUC, haha. Det er så dejligt med dine søde hilsener. Ja, vi har da været igennem mange ting, og vi er her stadig for hinanden. Det betyder bare rigtig meget!
Kan du passe godt på dig selv! Du er også en superstjerne, der bare klarer det hele til UG! - MED kryds og slange, haha.
Mange knus og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. april 2017 17:36